VDB Stables gebruikte AXIWI al tijdens het lesgeven in de mensport. De mensport is paardrijden met wagen en een aanspanning. Berry van den Bosch, instructeur VDB Stables, gaf toen al aan: “Ik vind het heel belangrijk dat ik ook mijn leerlingen hoor, zodat ik ook weet welke stemhulp ze geven en op welk moment. Ook vind ik het belangrijk dat de leerling meteen feedback kan geven, zodat je meteen in kan spelen op problemen/verbeterpunten.” 

vdb-stables-paardrijden-4

Clinic in Genk

VDB Stables heeft AXIWI nu ook ingezet tijdens een clinic in Genk. Tijdens de les werd er tegelijk met 3 koetsen gereden.  De instructeur, Berry van den Bosch, kon met met zowel de menner als de groom op de verschillende koetsen fijn communiceren. De menner en de groom zijn de twee mensen die op de koets zitten en allebei een ‘oortje’ in hebben.

Door met het AXIWI communicatiesysteem te werken, halen we het beste uit de training. De headsets van AXIWI zijn uitermate geschikt om dit soort clinics mee te verzorgen; het bereik is zeker ver genoeg en het geluid is super.

Claudia van den Bosch

VDB Stables