Sinds het najaar 2023 werken de nationale waterpolo scheidsrechters van de KBZB met AXIWI in de Super League

De KBZB heeft in het najaar een investering gedaan om de allernieuwste communicatiesystemen van AXIWI te gebruiken in de 1ste divisie van het nationale waterpolo circuit in België.

In samenwerking met het bedrijf Axitour uit Barendrecht kan het audiosysteem van AXIWI een meerwaarde geven aan de scheidsrechters in het moment van een wedstrijd en/of bij het coachen van andere scheidsrechters in opleiding.

Het grote voordeel van dit systeem is dat je tijdens een wedstrijd, als scheidsrechtercoach, directe feedback kunt geven aan scheidsrechters. Uit ervaring blijkt dat ‘in-het-moment coachen’ zeer waardevol is voor talentvolle scheidsrechters, om zo snel mogelijk belangrijke lessen te kunnen leren. Dit is voor de KBZB een stap vooruit in de verdere scholing van scheidsrechters en ook een kleine stap naar meer professionaliteit.

De kwaliteit van het geluid van het nieuwe audiosysteem voor de scheidsrechters is van zeer hoog niveau en het systeem is zeer gebruiksvriendelijk.

De systemen van AXIWI zijn zeker een aanrader; het is gemakkelijk hanteerbaar en er wordt een goede en snelle service geleverd via Axitour met een concrete werkinstructie.

BRON: www.belsim.be

Draadloos scheidsrechter communicatiesysteem

In sport, ook op amateur niveau, komt het steeds vaker voor dat er meerdere scheidsrechters in een team een wedstrijd leiden. Voor een effectievecommunicatie tussen de scheidsrechters introduceerd AXIWI het draadloze, handsfree scheidsrechter communicatie systeem. Het AXIWI Communicatie systeem is vergeleken met haar concurrenten erg betaalbaar: andere merken zijn wel 3 tot 6 keer zo duur! Ondertussen wordt AXIWI succesvol gebruikt in sporten als  handbal, korfbal, basketbal, voetbal, hockey, volleybal, honkbal, water polo, rugby, Ijshockey en floorbal.