configurator-banner-website

Welkom bij de AXIWI Configurator!

Met de AXIWI Configurator stel je snel en gemakkelijk je eigen AXIWI set samen. Je kunt in de Configurator aangeven voor hoeveel personen je een set wil samenstellen en welke headsets en accessoires je voorkeur hebben. Zodra je de 7 stappen in de Configurator hebt doorlopen, laten we je direct in het overzicht zien wat de kosten zijn voor jouw samengestelde AXIWI set.

Offerte

Indien gewenst kunnen we je direct per e-mail de offerte (PDF) sturen op basis van de gegevens die je in de AXIWI Configurator hebt ingevuld. Dit doe je door bij het overzicht je contactgegevens in te vullen.

Contact met een productexpert

Als je de offerte hebt aangevraagd kun je ervoor kiezen om de samengestelde koffer direct aan te schaffen óf de offerte nog door te nemen met een van onze productexperts. Dan ben je er in ieder geval zeker van dat, hetgeen je wil bestellen, aansluit bij jouw wensen en gebruikstoepassing. 

Webshop: direct afrekenen

Tevens heb je de mogelijkheid om de AXIWI-producten, die in de Configurator zijn geselecteerd, direct in de webshop af te rekenen. Druk bij stap 7/7 op de knop ‘Direct afrekenen’ en producten worden direct in het winkelmandje geplaatst. Vervolgens kun je de producten direct afrekenen in de webshop.

Aandachtspunten bij het invullen van de Configurator

  • Voor een compleet werkend AXIWI communicatiesysteem zijn minimaal de volgende producten en toebehoren nodig: 2 AXIWI units, 2 headsets / oorstukken, 1 transportkoffer, 1 oplader (2-poorts) en 2 oplaadkabels.
  • Let op dat het aantal personen, waarvoor je een set wil samenstellen, ook het hetzelfde aantal headsets selecteert.
  • AXIWI’s werken op een batterij die wordt opgeladen via een USB-lader (met USB-kabel). Houd rekening bij het selecteren van de oplaadmogelijkheid dat het aantal poorten van de oplader overeenkomt met het aantal units dat je wil opladen. Vergeet daarbij niet de USB-kabels te selecteren.

Over AXIWI®

Het AXIWI rondleidingsysteem is een duplex (tweerichtings) 2 weg communicatiesysteem. Gelijktijdig kunnen 6 personen draadloos met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI rondleidingsysteem is geheel handsfree te gebruiken. Op dit moment hebben wij twee AXIWI modellen: De AXIWI AT-320 en de AXIWI AT-350.

Aan de slag!

Ga direct naar de AXIWI Configurator om jouw AXIWI set samen te stellen.