Tijdens het lesgeven in de mensport gebruik ik het AXIWI communicatiesysteem, als instructieset paardrijden, voor het lesgeven in de mensport; dat is paardrijden met wagen en een aanspanning.

instructieset-paardrijden-mensport-coaching
instructieset-paardrijden-mensport-pion
instructieset-paardrijden-mensport

Het communicatiesysteem is zeer eenvoudig en prettig in gebruik. De kwaliteit van het geluid is zeer duidelijk, zelfs buiten in de open piste. De terugpraat-functie is voor ons perfect, zonder gestoord of beluisterd te worden door anderen. Ik vind het heel belangrijk dat ik ook mijn leerlingen hoor zodat ik ook weet welke stemhulp ze geven en op welk moment. Ook vind ik het belangrijk dat de leerling meteen feedback kan geven, zodat je meteen in kan spelen op problemen/verbeterpunten. Maar het is juist ook belangrijk dat je samen kunt communiceren als het goed gaat.

Kortom een fijne instructieset voor paardrijden, gemakkelijk in het gebruik en te bedienen én zonder nonsens door zijn eenvoud.

Namens een zeer tevreden instructeur,

Berry van den Bosch

VDB Stables