AXIWI Paardijden Communicatie systeem

Draadloos communicatiesysteem voor paardrijden

Een ruiter effectief en efficiënt trainen? Vanaf nu heb je de mogelijkheid om het AXIWI communicatiesysteem te gebruiken voor coaching en training. Steeds meer coaches en trainers gebruiken een communicatiesysteem in de paardensport voor het geven van instructies en tips. De coach en de berijder (s) dragen allemaal een AXIWI communicatiesysteem. Het is een draadloos communicatiesysteem, zodat de coach en de rijders rechtstreeks met elkaar kunnen praten, net als een telefoongesprek.

axiwi-at-350-full-duplex-communicatie-systeem-6-personen-display

AXIWI AT-350

axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

AXIWI AT-320

axiwi-HE-075-sport-headset-noise-cancelling

AXIWI HE-075

axiwi-at-350-communicatie-systeem-ref-008-scheidsrechter-koffer-5-units-binnenkant

AXIWI koffers

axiwi-he-050-headset-custom-made-oorstuk

Custom made AXIWI headsets

Communicatiesysteem voor paardrijtrainingen en wedstrijden

De coach heeft constant contact met de berijder via het AXIWI communicatiesysteem. Hij heeft het vermogen om te communiceren met de ruiter om instructies en tips te geven om sneller te zijn tijdens een training of wedstrijd. Normaal gesproken is het niet mogelijk om een berijder tijdens het rijden te instrueren. Doordat het AXIWI communicatiesysteem handsfree en draadloos is, communiceer je gemakkelijk met de berijder. En als je wilt kun je 5 mensen tegelijkertijd instrueren (exclusief de AXIWI die door de instructeur wordt gebruikt).

Paardrijden met een communicatie systeem

VIDEO AXIWI review by Edward Chitty – Wireless headsets for equestrian coaching

“A great product for equestrian coaching, highly recommend, super sound quality and very lightweight making it easy to use all round.”

 

“I’m delighted to now be working with the AXIWI communication system. They provide great communication systems to help with equestrian coaching at both competitions and at home. Their systems allow the instructor to communicate with horse riders (pupils/clients) in windy conditions and in large arenas without straining the instructors voice.”

Referentie van Karen Swanepoel

 

“We gebruiken het communicatiesysteem van AXIWI voor arena-werk en buiten ritten. Het maakt de hele paardrij ervaring vrediger en plezieriger”.

“De redenen waarom ik het AXIWI-communicatiesysteem het fijnst vind, is dat het klein en licht van gewicht is. Het maakt effectieve communicatie mogelijk; niet meer schreeuwen en je stem kan niet meer in de wind worden weggevoerd. We gebruiken het communicatiesysteem voor arena werk en ritten. Het maakt de hele paardrijervaring vrediger en plezieriger. “

Trainer: Claire Aitchison – Gecertificeerde Engelse paardentrainer die haar Warm Blood, Celcius berijdt.

Student: Karen Swanepoel – rijdt op haar Fries, Lutske.

Paardrjiden communicatiesysteem AXIWI

 

Ook voor draadloze communicatie op jachten en motorboten

Varen met een jacht of motorboot vereist effectieve communicatie tussen de kapitein en zijn bemanning. De grootte van het schip, de wind en de hectische omgeving dragen er allemaal toe bij dat effectieve communicatie moeilijker wordt. Met het AXIWI communicatiesysteem voor zeilen kunt u met maximaal 6 personen tegelijk praten.

axiwi-draadloos-communicatie-systeem-motorboot-jachten

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice