Effectief en efficiënt een ruiter trainen? Vanaf nu kan dat met het AXIWI communicatiesysteem voor coaching en training. Steeds vaker gebruiken coaches en trainers in de paardensport een communicatiesysteem om tijdens wedstrijden en trainingen te communiceren met de ruiter voor het geven van instructies en tips. Zowel de coach als leerling of leerlingen worden uitgerust met een draadloos AXIWI communicatiesysteem. Op deze manier kunnen zij direct met elkaar communiceren, net zoals bij een telefoongesprek.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-ref-002-scheidsrechter-communicatie-systeem-koffer-3-units

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

Paardrijden illustratie axiwi

AXIWI communicatiesysteem voor de paardensport

Het AXIWI communicatiesysteem weegt slechts 39 gram, heeft een veiligheidsdraagkoord en een kledingklem. Het communicatiesysteem werkt op een oplaadbare batterij en heeft een gebruiksduur van 8-12 uur. Er zijn diverse headsets beschikbaar. Met het AXIWI systeem kunnen 5 personen gelijktijdig met elkaar communiceren, anderen kunnen meeluisteren of op het gesprek “inbreken”.

Communicatiesysteem voor drafsport en rensport

Via het AXIWI communicatiesysteem staat de coach in direct contact met de ruiter. Hijkan de ruiter voorzien van instructies en tips om nog sneller te zijn op de paardenrijbaan. Normaal gesproken is het onmogelijk om een ruiter te instrueren tijdens het paardrijden. Doordat het AXIWI communicatiesysteem handsfree en draadloos is, kunt u moeiteloos met de ruiter communiceren.

Communicatiesysteem voor Equestrian

In de Equestrian sport worden gemakkelijk en direct instructies gegeven door de coach, zodat de ruiter optimaal leert springen.

Meer informatie over communicatiesystemen voor de paardensport

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor de paardensport. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.