axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

Bestel AXIWI – Axitour Communication Solutions

Axitour Communication Solutions is de leverancier van AXIWI full duplex communicatie apparatuur en headsets. Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe u een offerte aanvraagt en een AXIWI bestelt.  

Klantensevice

Heeft u vragen? We helpen u graag verder!

Gelijk een antwoord? Bel +31 (0)180-691 400 tussen 8:15 en 17:15.

Mobiel nummer: +31 614 16 45 02 (buiten werktijden)

Mail naar: info@axitour.eu en we reageren zo snel mogelijk!

/axitour-customer-service

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in een AXIWI communicatie systeem, kunt u een offerte aanvragen per e-mail of via het contact formulier op deze website. Als u vragen heeft over het systeem, neem dan gerust contact op met onze klanten service. We helpen u graag verder. We zullen u de beste systemen adviseren voor uw toepassing en de kosten die daarbij horen.

Bestellen

Na het ontvangen van de offerte dient u een schriftelijk akkoord te geven op de aangeboden offerte. Dit kan via e-mail. 

Bestellen vanuit het buitenland

Uiteraard is bestellen buiten Nederland geen probleem. Wij leveren onze communicatiesystemen over heel de wereld. Ook hier kunt u gewoon een offerte aanvragen via het contact formulier of via de mail. Om de verzendkosten te bepalen, voeg alstubleift uw adresgegevens bij. 

 

Betaling

Consumenten

Wij wachten bij consumenten met verzenden tot wij de betaling binnen hebbend. Alle benodigde informatie om de betaling te voldoen (bankgegevens etc.) staan op de offerte vermeld.  Wij laten het u weten als de betaling binnen in en de bestelling wordt verzonden.

Zakelijke klanten

Axitour biedt u de mogelijkheid om binnen 30 dagen na akkoord op de offerte te betalen, 

Betaalopties

U kunt op verschillende manieren betalen:

Bank overschrift

Hiervoor vindt u alle benodigde informatie op de offerte.

In de showroom

U kunt langskomen bij onze showroom en cash of met pin betalen. Kijk voor het adres bij contact. 

Terugsturen producten

De ervaring leert ons dat onze producten vaak niet defect zijn wanneer ze terug gestuurd worden. Vaak gaat het om een fout in het opzetten van de connectie tussen de meerdere systemen. Wij adviseren u altijd eerst nogmaals de handleiding door te nemen en het proces opnieuw te doorlopen. Als dit niet werkt, neem dan eerst contact op met de klantenservice zodat wij u kunnen assisteren in het proces van het terugsturen van een product. 

Showroom

We vinden het altijd leuk als u langskomt in onze showroom. We adviseren u hier graag over de beste systemen voor uw toepassing. U kunt ons bezoeken op:  Lübeck 5, 2993 LK Barendrecht. Gelieve eerst bellen voor een afspraak!

PO Box 512, 2990 AM, Barendrecht

Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.15 tot 17.15