Bestel AXIWI – Axitour Communication Solutions

Axitour Communication Solutions is de leverancier van AXIWI full duplex communicatie apparatuur en headsets. Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe u een offerte aanvraagt en een AXIWI bestelt.  

1. Bestel direct in onze webshop

2. Vraag een offerte aan via het contact formulier

3. Vul de AXIWI Configurator in en ontdek je prijs

4. Bel naar ons kantoor en spreek direct met een medewerker

axiwi-tr-009-scheidsrechter-koffer

1. Bestel direct in onze webshop

Onder het kopje ‘Producten‘ vindt u de twee AXIWI modellen en een link naar het gehele assortiment. Klik het gewenste product aan en voeg deze toe in uw winkelmand.

U heeft een minimaal aantal onderdelen nodig voor een goed werkend communicatie systeem. Lees goed de productbeschrijving.

2. Vraag een offerte aan via het contact formulier

Klik op het kopje ‘Contact‘ om het contactformulier te openen. Wees zo volledig mogelijk in uw vragen en wensen zodat wij u zo snel en efficiënt mogelijk kunnen helpen! 

axiwi-tr-004-communicatie-set-10-axiwi
start-axiwi-configurator-website

3. Vul de AXIWI Configurator in en ontdek je prijs

De AXIWI Configurator is speciaal ontwikkeld om snel uw gewenste set aan te vragen. Voltooi de Configurator en verstuur uw aanvraag. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

4. Bel naar ons kantoor en spreek direct met een medewerker

In de ‘footer’ van deze website staat het telefoonnummer van ons kantoor weergeven. Hier kunt u naar toe bellen met vragen. Ook telefonisch maken wij graag samen met u een offerte op.

axiwi-tr-004-communicatie-set-10-axiwi

Bestellen vanuit het buitenland

Uiteraard is bestellen buiten Nederland geen probleem. Wij leveren onze communicatiesystemen over heel de wereld. Ook hier kunt u gewoon een offerte aanvragen via het contact formulier of via de mail. Om de verzendkosten te bepalen, voeg alstubleift uw adresgegevens bij.

 

Betaling

Consumenten

Wij wachten bij consumenten met verzenden tot wij de betaling binnen hebben. Alle benodigde informatie om de betaling te voldoen (bankgegevens etc.) staan op de offerte vermeld.  Wij laten het u weten als de betaling binnen in en de bestelling wordt verzonden.

Zakelijke Klanten

Axitour biedt u de mogelijkheid om binnen 30 dagen na akkoord op de offerte te betalen,

Betaalopties

U kunt op verschillende manieren betalen:

Bankoverschrift

Hiervoor vindt u alle benodigde informatie op de offerte.

In de showroom

U kunt langskomen bij onze showroom en cash of met pin betalen. Kijk voor het adres bij contact.

Terugsturen producten

De ervaring leert ons dat onze producten vaak niet defect zijn wanneer ze terug gestuurd worden. Vaak gaat het om een fout in het opzetten van de connectie tussen de meerdere systemen. Wij adviseren u altijd eerst nogmaals de handleiding door te nemen en het proces opnieuw te doorlopen. Als dit niet werkt, neem dan eerst contact op met de klantenservice zodat wij u kunnen assisteren in het proces van het terugsturen van een product.

Showroom

We vinden het altijd leuk als u langskomt in onze showroom. We adviseren u hier graag over de beste systemen voor uw toepassing. U kunt ons bezoeken op:  Lübeck 5, 2993 LK Barendrecht. Gelieve eerst bellen voor een afspraak!

PO Box 512, 2990 AM, Barendrecht

Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.15 tot 17.15

Klantensevice

Heeft u vragen? We helpen u graag verder!

Gelijk een antwoord? Bel +31 (0)180-691 400 tussen 8:15 en 17:15.

Mobiel nummer: +31 614 16 45 02 (buiten werktijden)

Mail naar: info@axitour.eu en we reageren zo snel mogelijk!

/axitour-customer-service