Axitour wil scheidsrechters kennis laten maken met het AXIWI communicatiesysteem voor scheidsrechters. Een communicatiesysteem kan een scheidsrechter namelijk vele voordelen bieden bij het begeleiden van een wedstrijd. De voordelen hebben we onlangs op een rij gezet in het blog ‘De 6 voordelen van het fluiten met een communicatiesysteem voor scheidsrechters’.

Daarom stellen we in de periode van 17 november t/m 21 december 2015 ieder weekend een AXIWI communicatiesysteem voor scheidsrechters ter beschikking (bruikleen) om er kennis mee te maken.

Facebookactie: Meld je aan én motiveer op de FB pagina van AXIWI

De actie verloopt via de Facebookpagina van AXIWI. Daar kun je jezelf of een collega-scheidsrechter aanmelden/opgeven (door te taggen) voor de Facebookactie. Graag ontvangen we daar ook een motivering voor; waarom jij of je collega scheidsrechters dit systeem zouden moeten testen.

Laat via het Facebookbericht weten waarom jij of een andere scheidsrechter (taggen) hem zou moeten testen. De beste en leukste motivaties, zullen worden verkozen om het AXIWI communicatiesysteem te testen.

Je kan jezelf en andere scheidsrechter opgeven t/m dinsdag 17 november. Vervolgens zullen wij via Facebook contact opnemen met de verkozen scheidsrechters.

Spelregels van de actie

  • Het AXIWI communicatiesysteem biedt apparatuur voor 3 scheidsrechters;
  • Ieder weekend in de periode van 17 november t/m 21 december 2015, stelt Axitour 1 AXIWI communicatieset beschikbaar;
  • Axitour zorgt ervoor dat je uiterlijk de vrijdag voor het weekend (van het gebruik van het communicatiesysteem) het AXIWI communicatiesysteem in huis hebt;
  • Nadat het communicatiesysteem in het weekend is gebruikt, dient deze retour gestuurd te worden naar Axitour B.V. Het adres is: Riga 3, 2993 LW in Barendrecht.
  • De retourzending dient uiterlijk plaats te vinden op de eerstvolgende maandag, zodat wij het communicatiesysteem weer tijdig in huis hebben en wij deze weer tijdig beschikbaar kunnen stellen aan een scheidsrechter in het weekend erop.
  • In ruil voor het gebruik van het AXIWI communicatiesysteem ontvangen we graag een referentie op onze Facebookpagina (met foto). Hierin kun je beschrijven hoe je het communicatiesysteem hebt gebruikt en hoe het jou als scheidsrechter heeft geholpen (coachend en/of als scheidsrechter in het veld).
  • Het AXIWI communicatiesysteem wordt in bruikleen aangeboden, dus Axitour B.V. is en blijft de eigenaar.

Op de Facebookpagina van AXIWI vind je het Facebookbericht, waar je je reactie kunt achterlaten, om deel te nemen aan deze actie.

Mocht je vragen hebben of als zaken onduidelijk zijn, neem dan contact met op.