De fotografie, gebruikt in dit artikel, betreft foto’s van het WK Masters 2022 

Van 30 juni tot en met 9 juli 2023 vindt het Europees kampioenschap voor Masters (veteranen) in Nottingham plaats. Het is een door de FIH (Fédération Internationale de Hockey) geaccrediteerd toernooi, waar in 4 leeftijdscategorieën (dames en heren) gespeeld gaat worden: 35+, 40+, 45+ en 50+.

“Goede communicatie tussen de 2 scheidsrechters is gedurende elke wedstrijd een absolute ‘must’ om op dit niveau duidelijkheid te kunnen verschaffen aan de teams én uiteraard om de juiste beslissingen te kunnen nemen.”

axiwi-headsets-hockeyscheisrechters-Masters-WC-Nottingham-5
axiwi-headsets-hockeyscheisrechters-Masters-WC-Nottingham-4
axiwi-headsets-hockeyscheisrechters-Masters-WC-Nottingham

Scheidsrechters

Het belooft een groots EK te worden met meer dan 40 deelnemende (landen)teams. De wedstrijden zullen door 40 scheidsrechters (waaronder 7 Nederlandse) en evenveel officials worden begeleid. Tijdens het toernooi zullen de scheidsrechters werken met het AXIWI communicatiesysteem om de wedstrijden nog beter te kunnen begeleiden.

Vorig jaar werd er tijdens het WK ook met het communicatiesysteem gewerkt en Robert Kieboom, Umpires Manager van de scheidsrechters zei er toen over: “Goede communicatie tussen de 2 scheidsrechters is gedurende elke wedstrijd een absolute ‘must’ om op dit niveau duidelijkheid te kunnen verschaffen aan de teams én uiteraard om de juiste beslissingen te kunnen nemen.”

Uiteraard zijn wij bij Axitour trots dat we de scheidsrechters weer mogen supporten met de communicatiesystemen van AXIWI. Via de website en onze social media houden wij jullie op de hoogte van het event en hoe de scheidsrechters het werken met de AXIWI headsets ervaren.  

Draadloos scheidsrechter communicatiesysteem

In sport, ook op amateur niveau, komt het steeds vaker voor dat er meerdere scheidsrechters in een team een wedstrijd leiden. Voor een effectievecommunicatie tussen de scheidsrechters introduceerd AXIWI het draadloze, handsfree scheidsrechter communicatie systeem. Het AXIWI Communicatie systeem is vergeleken met haar concurrenten erg betaalbaar: andere merken zijn wel 3 tot 6 keer zo duur! Ondertussen wordt AXIWI succesvol gebruikt in sporten als  handbal, korfbal, basketbal, voetbal, hockey, volleybal, honkbal, water polo, rugby, Ijshockey en floorbal.