De scheidsrechters van SCHC hebben een wervingscamapagne uitgerold onder de naam: ‘Heb het lef to be a REF’.

In dit filmpje zijn SCHC scheidsrechters en de scheidsrechtercoach aan het woord. Zij vertellen wat er allemaal bij komt kijken om een wedstrijd als hockeyscheidsrechter in goede banen te leiden.

De scheidsrechters van SCHC werken met AXIWI. In de video bereiden de scheidsrechters zich voor op de wedstrijd en zie je hoe zij de AXIWI headsets installeren.

Voordelen headsets

Het gebruik van de AXIWI headsets maakt het fluiten voor de scheidsrechters een stuk leuker en gemakkelijker. De voordelen van het gebruik van AXIWI headsets op een rijtje:

  • Snel beslissingen maken met de ‘open lijn’;
  • Motiveert het scheidsrechters team;
  • Vermindert fouten;
  • Professionaliteit;
  • Ontwikkeling scheidsrechters.

Lees alles over de voordelen van het werken met headsets op onze ‘Hockey Pagina’.

Draadloos scheidsrechter communicatiesysteem

In sport, ook op amateur niveau, komt het steeds vaker voor dat er meerdere scheidsrechters in een team een wedstrijd leiden. Voor een effectievecommunicatie tussen de scheidsrechters introduceerd AXIWI het draadloze, handsfree scheidsrechter communicatie systeem. Het AXIWI Communicatie systeem is vergeleken met haar concurrenten erg betaalbaar: andere merken zijn wel 3 tot 6 keer zo duur! Ondertussen wordt AXIWI succesvol gebruikt in sporten als  handbal, korfbal, basketbal, voetbal, hockey, volleybal, honkbal, water polo, rugby, Ijshockey en floorbal.