Van 8 t/m 12 maart vindt Boot Holland 2023 plaats in het WTC EXPO in Leeuwarden. Axitour zal ook op dit event aanwezig zijn met het AXIWI communicatiesysteem voor de watersporter; voor het onderlinge gebruik (communicatie) tussen kapitein en crew of partner op motorboten en zeiljachten.

Het draadloze communicatiesysteem voor jachten en motorboten

Varen met een jacht of motorboot vereist effectieve communicatie tussen de kapitein en zijn bemanning. De grootte van het schip, de wind en de hectische omgeving dragen er allemaal toe bij dat effectieve communicatie moeilijker wordt.

De communicatiesystemen van AXIWI zijn uitermate geschikt voor het gebruik op jachten. Zowel voor de particulier gebruik voor pleziervaart als voor zakelijk gebruik voor de professionele binnenvaart. De AXIWI AT-350 wordt gebruikt in de pleziervaart tijdens competities van bijvoorbeeld zeilen of een waterpolowedstrijd. Het communicatiesysteem is bestand tegen (lichte) stof en is spatwaterdicht.

draadloze-headsets-zeilen

Op de ‘Zoute Liefde’ zeilen ze niet meer zonder de draadloze headsets van AXIWI

Start van het watersportseizoen

Boot Holland vaart voor de vloot uit. Jaar op jaar toont deze inspirerende beurs de nieuwste ontwikkelingen in de watersport. Boot Holland is hét moment om het nieuwe watersportseizoen in te luiden. Het aanbod in boten is gevarieerder dan ooit! Zo is de imposante steiger dé aanlegplaats voor motorjachten en is er een groot aanbod aan open boten, zeilboten, watersportaccessoires en scheepsbenodigdheden. Van nieuwe teakdekken tot aan elektronica en van landvasten tot aan scheepsramen, op Boot Holland vind je het allemaal.  Dus alle reden voor een bezoek aan Boot Holland van 8 t/m 12 maart 2023 in WTC Expo Leeuwarden.

U bent van harte welkom bij de Axitour stand: 8020

Wij nodigen geïnteresseerden uit om het communicatiesysteem van AXIWI te bekijken en testen bij onze standplaats. Tickets voor toegang tot Boot Holland kunt u hier kopen(link).

Het team van AXIWI is van 8 t/m 12 maart te vinden op de stand van Axitour: 8020. De stand heeft een centrale ligging onderin de zaal (groen geardeerd op plattengrond). Zie de link van de plattegrond hieronder.

Klik hier voor de plattegrond vanBoot Holland 2023.

 

Adres en locatie

Fryslânplein/Stadionplein
8914 BX Leeuwarden
Routebeschrijving

Parkeerbeleid

Lees hier alles over de parkeermogelijkheden. 

Meer informatie over AXIWI