axiwi-veilig-hygienisch-op-afstand-communiceren-fabriek-productieomgeving

Discreet en hygienisch op afstand communiceren met de draadloze Axitour audio-oplossingen en systemen voor de logistiek en productieomgevingen

In bepaalde werksituaties, werkomgevingen of werkprocessen is het belangrijk of zelfs noodzakelijk om op afstand met elkaar te kunnen communiceren. Door het type werk, de setting of hygiëne restricties is het niet altijd mogelijk om elkaar face-to-face (toe) te spreken. Dit kan ook het geval zijn vanwege hygiëneprotocollen, in het geval van een virusuitbraak, zoals bij het Coronavirus. In dit soort situaties, waarop alleen op gepaste afstand en op een discrete manier met elkaar gecommuniceerd mag worden, biedt het AXIWI communicatiesysteem uitkomst.

Door de hevige en wereldwijde uitbraak van Corona is een groot deel van de economie stil komen te liggen. Anderzijds is er grote druk komen te staan op vitale processen in Nederland zoals bijvoorbeeld logistiek, transport, de voedselindustrie en de producerende industrie. In deze processen is goede en duidelijke communicatie essentieel maar niet gemakkelijk omdat we ‘op afstand’ met elkaar moeten communiceren in verband met besmettingsrisico’s.

Op deze webpagina vindt u meer informatie hoe AXIWI kan faciliteren met duidelijke draadloze ‘communicatie op afstand’ in de zorg, logistiek, transport en bij de productie in fabrieken. Wij denken graag graag mee om een passende oplossing te vinden voor uw communicatie-uitdagingen.

axiwi-at-350-full-duplex-communicatie-systeem-6-personen-display
axiwi-at-350-communicatie-systeem-ref-008-scheidsrechter-koffer-5-units
axiwi-headset-geluiddempend-29-db
axiwi-HE-075-sport-headset-noise-cancelling

Logistiek, transport en distributiecentra

Er staat een enorme druk op de vitale processen zoals bijvoorbeeld de zorg en de voedselindustrie. Het is belangrijk dat de toevoer van de benodigde producten blijft functioneren. Dit vraagt om goede gestructureerde werkprocessen. Het is belangrijk dat de mensen die hierin werken zo veilig en hygiënisch mogelijk te werk gaan. Veilig in de zin dat er druk komt te staan op de werkprocessen én hygiënisch door op minimaal 1,5 meter van elkaar te werken. In het gehele logistieke proces kunnen de draadloze AXIWI communicatiesystemen bijdragen aan goede en efficiënte groepscommunicatie.

In de distributiecentra van supermarkten kun je samenwerkende teams en heftruckchauffeurs uitrusten met AXIWI. Bij transport zou je tijdens het laden en lossen van producten teams kunnen laten samenwerken met de headsets. In de supermarkt draagt het gebruik van draadloze communicatiesystemen ook bij aan het veilig en efficient ‘op afstand’ met elkaar samenwerken. Zo communiceert de servicebalie snel met de kassamedewerkers als er vragen of problemen zijn en kan de teamleider in de winkel de magazijnmedewerker op de hoogte stellen van lege schappen. Zo kan het magazijn ervoor zorgen dat die producten met prioriteit de winkel in gebracht worden. En alle communicatie volgens de hygienevoorschriften; ‘op afstand’ communiceren was nog nooit zo duidelijk.

Met de communicatie-oplossingen van AXIWI zorg je ervoor dat het personeel gemakkelijk en draadloos met elkaar kan communiceren en de chaos de baas is. Dat werkt prettig, duidelijk en op (gepaste) afstand van elkaar; conform de Corona-protocollen.

axiwi-veilig-hygienisch-op-afstand-communiceren-distributiecentrum
axiwi-veilig-hygienisch-op-afstand-communiceren-transport-logistiek
axiwi-veilig-hygienisch-op-afstand-communiceren-supermarkt
breve-tuinhout-axiwi-communicatie-systeem-rivm-richtlijn-1-5-meter-header

Brevé Tuinhout communiceert met AXIWI efficiënt volgens 1,5 meter RIVM-richtlijn

“De mogelijkheid voor het instellen van meerdere radiokanalen zorgt ervoor dat medewerkers van de machinale houtproductie snel op de hoogte zijn van de benodigde productspecificaties. Ook de verkoopafdeling kan contact hebben met de werf om te bepalen waar een bepaald pak bewerkt hout terug te vinden is. De kwaliteit van de headsets en goede gehoorbescherming zorgen voor het welzijn van onze medewerkers en nog beter kwaliteit van de bestaande werkprocessen.”

Productieomgevingen & fabrieken

De voedselindustrie draait momenteel op volle toeren om de supermarkten, vanuit de fabrieken, te kunnen bevoorraden. In de fabrieken dient ook conform de Corona-protocollen, met 1,5 meter afstand tussen het personeel, gewerkt te worden. Daarnaast wordt er in fabrieken vaak veel geluid geproduceerd door de machines, dat zeer luidruchtig kan zijn. Dit maakt het communiceren er onderling niet gemakkelijker op. Diverse fabrieken gebruiken de AXIWI communicatiesystemen al om onderling gemakkelijk en draadloos met elkaar te communiceren. Ook worden hier onze rondleidingsystemen gebruikt, i.v.m. het geluid, om relaties en partners rond te leiden. Lees hierover in de referentie onderaan deze pagina.

axiwi-discreet-hygienisch-op-afstand-communiceren-productie-fabriek

SanoRice communiceert Coronaproof: opleiders coachen ‘trainees’ in productieomgeving met AXIWI

Sanorice-AXIWI-headsets-communicatie-opleider-coach-productie-omgeving

Ook voor veilig communiceren bij het opleiden van personeel,

audits, coaching en rondleiden van bezoekers

axiwi-veilig-hygienisch-op-afstand-communiceren-fabriek-productieomgeving

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice