SanoRice is een trots Nederlands familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een mooie toekomst. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste private label producent van rijst-, maïs- en meergranenwafels ter wereld. Het bedrijf draait op volle toeren, want door de Coronacrisis is de vraag naar droge voeding alleen maar toegenomen.

Communiceren met social distancing in productie-omgeving

Door de Coronacrisis gingen we bij SanoRice op zoek naar oplossingen voor onze productieomgeving om de maatregelen zoals, social distancing, te handhaven. De nodige afstand bewaren tijdens een overleg, in een productieomgeving waar het op sommige plaatsen luidruchtig is, bleek erg lastig te zijn.

Opleiders coachen trainees met AXIWI

Wij vonden de oplossing in de AXIWI AT-350 en gebruiken deze specifiek voor onze opleiders en trainees, die normaal dicht bij elkaar staan. Door gebruik te maken van de AXIWI headsets kunnen zij de opleiding handsfree geven, met respect voor de afstandsmaatregel van 1,5 meter. De collega’s kunnen na de gegeven opleiding ook elk op een andere plaats werken en toch regelmatig even bij elkaar ‘inchecken’ (lees: meeluisteren) om te horen of alles goed verloopt.

Aangenaam communiceren.. ook na de Coronacrisis

Ook na de Coronacrisis zullen wij AXIWI blijven gebruiken, omdat we merken dat het veel aangenamer is voor de opleider in kwestie; die hoeft zijn/haar stem niet continu te verheffen en kan snel even checken hoe het loopt bij de trainee, zonder de werkpost te verlaten. Ik ben heel erg tevreden van snelle en duidelijke service door de medewerkers van Axitour, een echte aanrader!

Annelies Weymeels

Adjunct General Manager

Meer over SanoRice

Ons succes danken we aan de constante ontwikkeling van nieuwe en verrassende producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidstandaarden. Vanuit onze vestigingen in Veenendaal (Nederland), Zottegem (België) en Borgo Vercelli (Italië) leveren wij producten aan A-merken, retailers en distributeurs in meer dan 40 landen.