Brevé Houtbewerking handelend onder de naam Brevé Tuinhout is al ruim 50 jaar een begrip in tuinhout en project gerelateerde tuinoplossingen. Zij hebben een ruime voorraad van 8000+ tuinhout artikelen in verschillende houtsoorten als Vuren, Grenen, Douglas en Hardhout. In de eigen zagerij kunnen zij elk gewenst formaat of gangbaar model schaven, denk hierbij bijvoorbeeld aan Zweeds Rabat. Tevens beschikt het bedrijf over een eigen ketel om het hout onder vacuümdruk te impregneren, vervolgd door Hifix© stoomfixatie voor de verduurzaming. Dit proces zorgt ervoor dat het hout bestand is tegen weersinvloeden, schimmels en ongedierte. Het dompelbad is uitermate geschikt om het hout een zwarte kleur te geven. Indien gewenst kan het hout ook in elke andere kleur worden geverfd in onze borstelstraat.

Communiceren volgens RIVM-richtlijn

Ons bestaande machinepark en de uitbreiding met onze nieuwe geautomatiseerde bandzaag gaven onze bedrijfsvoering een nieuwe impuls. Zoals altijd met nieuwe ontwikkelingen (dit keer gecombineerd met de Coronacrisis) zagen wij ons uitgedaagd op het gebied van communicatie. Om deze uitdagingen aan te pakken en te voldoen aan de huidige RIVM-richtlijnen van o.a. ‘anderhalve meter’ hebben wij gezocht naar een nieuw communicatiemiddel om de communicatie tussen de productieafdeling en de werf ‘soepeler’ te laten verlopen.

breve-tuinhout-communiceert-AXIWI-efficiënt-1-5-meter-RIVM-richtlijn-werf
breve-tuinhout-communiceert-AXIWI-efficiënt-1-5-meter-RIVM-richtlijn-hout

Welzijn personeel en kwaliteit werkprocessen geborgd

Het AXIWI communicatiesysteem is hierbij de juiste keuze gebleken. Er kan nu gemakkelijker en sneller met elkaar gecommuniceerd worden. De mogelijkheid voor het instellen van meerdere radiokanalen zorgt ervoor dat medewerkers van de machinale houtproductie snel op de hoogte zijn van de benodigde productspecificaties. Ook de verkoopafdeling kan contact hebben met de werf om te bepalen waar een bepaald pak bewerkt hout terug te vinden is. De kwaliteit van de headsets en goede gehoorbescherming zorgen voor het welzijn van onze medewerkers en nog beter kwaliteit van de bestaande werkprocessen.

Jessica Brevé – Brevé Tuinhout

logo-breve-tuinhout-axiwi