Fotografie: Pim Waslander 

Tijdens het WK Volleybal Vrouwen 2022 werkten de topscheidsrechters van de Nevobo met AXIWI headsets. De Nevobo heeft dit mooi in beeld gebracht in onderstaande video. De videoreferee van de finale tijdens het toernooi, Koen Nederhoed, vertelt in de video over zijn ervaringen én de toegevoegde waarde van headsets.

Met de AXIWI headsets kunnen de scheidsrechters direct en snel, via een draadloze verbinding, met elkaar communiceren. Het grote voordeel van het werken met headsets voor de arbitrage, is dat zij sneller en meer correcte beslissingen nemen.

Scheidsrechters, coaches, sport officials en sportbonden werken wereldwijd, in de topsport en breedtesport, met AXIWI headsets. Bekijk hier de AXIWI referenties en zie hoe het AXIWI in diverse sporten reeds wordt gebruikt.

VIDEO: Scheidsrechters werken succesvol samen met AXIWI® Headsets tijdens FIVB WK Volleybal Vrouwen 2022

 

Draadloos scheidsrechter communicatiesysteem

In sport, ook op amateur niveau, komt het steeds vaker voor dat er meerdere scheidsrechters in een team een wedstrijd leiden. Voor een effectievecommunicatie tussen de scheidsrechters introduceerd AXIWI het draadloze, handsfree scheidsrechter communicatie systeem. Het AXIWI Communicatie systeem is vergeleken met haar concurrenten erg betaalbaar: andere merken zijn wel 3 tot 6 keer zo duur! Ondertussen wordt AXIWI succesvol gebruikt in sporten als  handbal, korfbal, basketbal, voetbal, hockey, volleybal, honkbal, water polo, rugby, Ijshockey en floorbal.