Scheidsrechters (alle sporten) zijn van harte welkom om op zondag 3 juli in Biddinghuizen, waar het NK Beach Handball 2016 plaatsvindt, het AXIWI communicatiesysteem te testen. Tussen 10:00 en 15:00 uur (tijd kan nog wijzigen i.v.m. wedstrijdprogramma) staat het team van AXIWI klaar om u te begeleiden bij het testen van het communicatiesysteem op het strand van Biddinghuizen. Op deze manier kunnen scheidsrechters op een vrijblijvende manier ervaren hoe het is om via een communicatiesysteem met elkaar te communiceren.

Laat even (via Facebook) weten dat u komt

Wilt u er zeker van zijn dat als u langskomt, u direct kunt testen? Stuur dan even een e-mail naar pdebruijn@axitour.eu met de tijd van voorkeur. Dan zorgen wij dat het communicatiesysteem voor u klaar ligt op 3 juli om te testen.

En laat het ook via Facebook (event) weten.

Het AXIWI communicatiesysteem voor scheidsrechters

Met het communicatiesysteem van AXIWI kunnen 5 personen gelijktijdig handsfree met elkaar communiceren via de ‘open’ lijnverbinding. Andere personen, met een AXIWI toestel en aangesloten op de groep, kunnen meeluisteren. Ongewenste derden kunnen het gesprek niet afluisteren. Men kan kiezen voor een permanente open verbinding óf een open luisterverbinding en spreekverbinding door op een PTT (Push to Talk) knop te drukken.

Lees hier meer over het AXIWI communicatiesysteem voor scheidsrechters.

Adres (en voorlopig tijdstip)

Het NK Beach Handball wordt gehouden bij Molecaten Park Flevostrand: Strandweg 1, 8256 RZ Biddinghuizen. Via bewegwijzering wordt u vervolgens naar het NK Beach Handball geleid.

Testen kan tussen 10:00 en 15:00 uur (tijd kan nog wijzigen i.v.m. wedstrijdprogramma) op een van de sportvelden.