Deze referentie is geschreven door Marjon van Asseldonk, marketing communicatie medewerker bij Fransen Gerrits

Normaal gesproken geven wij regelmatig rondleidingen door onze drie fabrieken, aan nieuwe medewerkers, stagiaires of bijvoorbeeld scholieren. De verstaanbaarheid van de rondleider was echter vaak minimaal, vanwege het geluid van de machines. Hierdoor gaat een groot deel van de informatieoverdracht verloren en dat is zonde. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een manier om de duidelijkheid van de communicatie te verbeteren. De zoektocht op Google bracht ons al snel bij Axitour.

AXIWI voor fabrieksrondleiding

Vanwege Corona geven we op dit moment nog even geen rondleidingen in onze fabrieken. Maar uiteraard heb ik het systeem na ontvangst wel meteen uitgeprobeerd, samen met een collega. Met behulp van de korte en bondige handleiding, hadden we het systeem binnen een minuut aan de praat. Dat werkt dus super eenvoudig. Eenmaal in de fabriek konden we elkaar luid en duidelijk verstaan. Zelfs pal naast de hamermolen, was communiceren geen enkel probleem.

De opbergkoffer die wij erbij hebben besteld is ook een toegevoegde waarde, omdat we hier alle koptelefoons, communicatiesystemen en laders veilig in op kunnen bergen. Daarbij is het gemakkelijk om de koffer van de ene naar de andere fabriek mee te nemen.

Over Fransen Gerrits

Fransen Gerrits BV is sinds de oprichting in 1897 uitgegroeid tot de ondernemende voerspecialist van Zuid-Nederland. Een betrokken familiebedrijf met een naam die recht doet aan de herkomst en ambities van het bedrijf: met volle kracht vooruit, maar met respect voor het verleden en de afkomst.

Varkens-, rundvee- en konijnenhouders met voer en advies succesvol laten zijn. Dat is de opdracht die wij onszelf hebben gegeven.

logo-fransen-gerrits