Axitour Communication Systems sponsort tijdens de aankomende editie van het NK Beach Handball de scheidsrechters. Zij zullen tijdens het Nederlands Kampioenschap te zien in een speciaal ‘beach’ outfit met het logo van AXIWI. Daarnaast draagt één van de twee Centre Courts de naam van het communicatiesysteem én wordt in de stijl van het merk aangekleed.

Het AXIWI communicatiesysteem wordt internationaal in diverse sporten gebruikt door scheidsrechters, officials en coaches om direct en draadloos met elkaar in een (gesloten) groep te communiceren.

Partnership Axitour en elitescheidsrechters NHV

Axitour en de elitescheidsrechters van het NHV zijn aan het begin van dit sportseizoen (2015 / 2016) een partnership aangegaan. Beide partijen zijn erg tevreden over deze samenwerking en hebben samen al diverse succesvolle activiteiten ondernomen. Het sponsoren van de scheidsrechters tijdens het NK Beach Handball is een logische volgende stap volgens beide partijen.

Test vrijblijvend AXIWI communicatiesysteem op NK Beach Handball 2016 

Tijdens het NK Beach Handball 2016 (Biddinghuizen) biedt AXIWI scheidsrechters (uit alle sporten) de mogelijkheid om het communicatiesysteem te testen. Op deze manier kunnen zij op een vrijblijvende manier ervaren hoe het is om via een communicatiesysteem met elkaar te communiceren. Lees hier meer over het testen van het communicatiesysteem.

nk beach handbal

Het Nederlands Kampioenschap Beach Handball 2016 wordt georganiseerd voor de D-, C-, B- en A-jeugd en Senioren en vindt plaats op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli 2016 bij Molecaten Park Flevostrand te Biddinghuizen. Adres : Strandweg 1, 8256 RZ Biddinghuizen.