In de week van 5 tot en met 13 maart is het de Week van het Sportplezier. Een week lang zetten diverse Nederlandse sportbonden het plezier in de sport centraal. Bij AXIWI gaan wij uiteraard ook voor sportplezier en dat kan niet zonder scheidsrechters die de sportwedstrijden week-in-week-uit in geheel Nederland begeleiden. Hun begeleiding zorgt er mede voor dat sporters sportplezier kunnen hebben.

Facebookactie: óók meer Sportplezier voor scheidsrechters axiwi-ref-002 scheidsrechter-koffer-3-units

Daarom organiseert AXIWI tijdens de Week van het Sportplezier een Facebookactie speciaal voor scheidsrechters. Scheidsrechters maken kans om met scheidsrechter-collega’s tijdens een wedstrijd of sporttoernooi kosteloos met het AXIWI communicatiesysteem voor scheidsrechters te fluiten.

Meedoen? Wat moet je doen!

Ben of ken jij scheidsrechter(s) die het leuk vinden om met een professioneel en innovatief communicatiesysteem te fluiten tijdens een wedstrijd of sporttoernooi? Motiveer dan in het Facebookbericht op de AXIWI Facebookpagina waarom jij óf de scheidsrechter(s), die je nomineert (taggen), hier kans op moeten maken. De leukste / origineelste / en meest aansprekende motivaties maken kans om te winnen en te fluiten met het AXIWI communicatiesysteem tijdens een wedstrijd of toernooi.

Bekendmaking

De winnaars maken wij uiterlijk op dinsdag 15 maart bekend en ontvangen van ons een bericht.

Spelregels van de actie

  • Scheidsrechters vanuit alle sporten kunnen meedoen.
  • Scheidsrechters kunnen zichzelf nomineren door een motivatie in het FB-bericht te plaatsen en scheidsrechters kunnen genomineerd worden.
  • Meedoen kan van 4 maart t/m 13 maart
  • Op dinsdag 15 maart maken wij de winnaars bekend
  • Afhankelijk van de beschikbaarheid van een communicatiesysteem, plannen we met u een weekend in om het communicatiesysteem te testen.
  • Vervolgens verzendt u het communicatiesysteem uiterlijk de maandag na het weekend retour (op eigen kosten). Indien een communicatiesysteem niet wordt geretourneerd zijn wij noodzakelijk kosten hiervan in rekening te brengen.