Op woensdag 2 december vindt de Nationale Sport Vakbeurs plaats in Gorinchem. Axitour zal ook op dit event aanwezig zijn met het AXIWI communicatiesysteem voor de sport (scheidsrechters en coaching). Op deze dag komen clubbestuurders van sportverenigingen uit Nederland en België bijeen om sportgerelateerde toeleveranciers te ontmoeten.

AXIWI het communicatiesysteem voor scheidsrechters en coaching

Het AXIWI communicatiesysteem is uitermate geschikt voor scheidsrechters die een sportwedstrijd begeleiden en direct en draadloos in contact willen staan met collega scheidsrechters en officials. Het communicatiesysteem biedt ook diverse mogelijkheden voor het coachen van sporters en scheidsrechters in verschillende situaties om sportprestaties te verbeteren.

U bent van harte welkom op het Statafelplein

Wij nodigen geïnteresseerden uit om het communicatiesysteem van AXIWI te bekijken en testen bij onze standplaats. De toegang is gratis, als u zich hier van te voren inschrijft.

Het team van AXIWI is op woensdag 2 december te vinden op het Statafelplein. Dit plein is zeer centraal gelegen (zie link plattegrond hieronder) en ligt voor de stands met nummer 220 en 244.

http://www.nationalevoetbalvakbeurs.nl/files/images/PP%20Plattegrond%202015%20web.pdf

Adres en locatie

Evenementenhal Gorinchem

Langs de A15, afslag 28
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

U kunt gratis parkeren

Kijk voor meer informatie over de beurs op de website van de Nationale Sport Vakbeurs.