Communicatiesysteem voor de sport

Het draadloze AXIWI communicatiesysteem is hét communicatiesysteem voor de sport. Het communicatiesysteem is uitermate geschikt voor scheidsrechters die een sportwedstrijd begeleiden en direct en draadloos in contact willen staan met collega scheidsrechters en officials. Het communicatiesysteem biedt ook diverse mogelijkheden voor het coachen van sporters en scheidsrechters in verschillende situaties. Met een gewicht van slechts 39 gram en een afmeting nauwelijks groter dan een luciferdoosje maakt het tot het meest gebruiksvriendelijke communicatiesysteem in de sport.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-ref-002-scheidsrechter-communicatie-systeem-koffer-3-units

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

Communicatiesystemen voor scheidsrechters in de (top)sport

Bij een toenemend aantal sporten zijn 2 of meer scheidsrechters actief. Om snel en direct met elkaar te communiceren bieden de AXIWI communicatiesystemen voor scheidsrechters de perfecte oplossing. Het communicatiesysteem zorgt voor snelle en directe communicatie tussen de scheidsrechters, waardoor hen niets ontgaat en zij de wedstrijd optimaal kunnen begeleiden. Het AXIWI communicatiesysteem is door scheidsrechters in vrijwel alle sporten te gebruiken: handbal, korfbal, voetbal, hockey, volleybal, waterpolo, honkbal, basketbal, rugby, ijshockey, floorball en Lacrosse.

Topscheidsrechters fluiten met AXIWI

logo_knkvnederlands-handbal-verbondarbh-kbhb-communicatie-systeem

oostenrijkse-handbal-bondLogo-KNHBhsi_ijslandse-handbal-federatie-logo_axiwi-communicatie-systeem

Lees meer over het gebruik van het AXIWI communicatiesysteem voor scheidsrechters op de webpagina voor scheidsrechters voor de mogelijkheden en gebruikstoepassingen binnen de verschillende sporten.

axiwi-communicatie-systeem-sporten

Communicatiesystemen voor coaching in de sport

Goede en effectieve communicatie tussen een coach en sporter is essentieel om instructies en aanwijzingen goed over te brengen. Het AXIWI communicatiesysteem is een uitermate geschikt middel voor coaching in de sport. Een uitkomst indien de communicatie tussen coach en sporter door bijvoorbeeld de onderlinge afstand of andere omgevingsgeluiden of –invloeden, met een normaal stemvolume, niet goed wordt over gebracht. Een bijkomend voordeel van het gebruik van een communicatiesysteem, is dat de coach en sporter rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren zonder inmenging van anderen.

Het AXIWI communicatiesysteem kan in diverse coaching gerelateerde situaties gebruikt worden, denk aan:

  • Communicatie tussen coach en sporter tijdens een training.axiwi-communicatie-systeem-coaching
  • Communicatie tussen coach en sporter tijdens een wedstrijd.
  • Tussen coaches en assistenten tijdens een wedstrijd of training.
  • Vanaf een bepaald spelniveau hebben scheidsrechters steeds vaker een coach (ook wel referee coach). De referee coach kan vanaf de tribune met een communicatiesyteem goed volgen hoe een scheidsrechter communiceert en acteert in het veld. Mocht het nodig zijn, dan kan de referee coach via het communicatiesysteem de scheidsrechter rechtstreeks advies en instructies geven.

Het communicatiesysteem voor coaching wordt in diverse sporten gebruikt, zoals: paardrijden, fietsen, zeilen, skeeleren, wandklimmen en Segway Polo.

Infograhic: Mogelijkheden communicatiesysteem scheidsrechters Ă©n de sport

infographic-mogelijkheden-communicatie-systeem-scheidsrechter-sport

Kijk voor meer informatie en resultaten per sport op:

www.axiwi.nl/vragenlijst-scheidsrechter/

Communicatiesystemen voor de buitensport

buitensport-communicatieHet AXIWI communicatiesysteem wordt ook veel gebruikt voor het coachen en begeleiden van sportwedstrijden in de buitenlucht. In de buitenlucht heb je te maken met uiteenlopende weersomstandigheden. De AXIWI is bestand tegen (lichte) stof en is spatwaterdicht. Voor de zekerheid adviseren wij onze klanten een zipgrip-zak te gebruiken (AXIWI is momenteel bezig met een maatoplossing hiervoor). Dat maakt hem aantrekkelijk voor diverse specifieke buitensporten als: beachvolleybal, beachhandbal, voetvolleybal, zeilen / varen etc..

In de buitenlucht kan het weer ook zorgen dat je elkaar slecht verstaat. Bij de AXIWI’s leveren we voor iedere gebruikstoepassing een passende headset die zorgt voor een optimale geluidskwaliteit.

Meer informatie over communicatiesystemen in de sport

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor coaching in de sport. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.