Op woensdag 30 november vindt de Nationale Sport Vakbeurs plaats in Gorinchem. Axitour Communication Systems zal ook dit jaar aanwezig zijn met het AXIWI communicatiesysteem voor de sport (scheidsrechters en coaching). Op deze dag komen clubbestuurders van sportverenigingen uit Nederland en België bijeen om sport gerelateerde toeleveranciers te ontmoeten.

AXIWI het communicatiesysteem voor scheidsrechters en coaching

Het AXIWI communicatiesysteem is uitermate geschikt voor scheidsrechters die een sportwedstrijd begeleiden en direct en draadloos in contact willen staan met collega scheidsrechters en officials. Het communicatiesysteem biedt ook diverse mogelijkheden voor het coachen van sporters en scheidsrechters in verschillende situaties om sportprestaties te verbeteren.

U bent van harte welkom!

Wij nodigen geïnteresseerden uit om het communicatiesysteem van AXIWI te bekijken en testen bij onze standplaats. De toegang is gratis, als u zich hier van te voren inschrijft.

Het team van AXIWI is op woensdag 30 november te vinden op stand 182. Deze stand ligt tussen het Hockey plein en het Voetbal plein. Bekijk  hier de plattegrond.

Adres en locatie

Evenementenhal Gorinchem

Langs de A15, afslag 28
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem