PERSBERICHT 14-12-2021 – BARENDRECHT

Het Barendrechtse Axitour neemt per direct alle activiteiten van ArbitroStore over. De huidige eigenaar van de scheidsrechter webwinkel, Rob Huijben, verkoopt ArbitroStore omdat hij zich op een nieuw project binnen de scheidsrechterswereld gaat richten.

Axitour is onder scheidsrechters reeds bekend van het merk AXIWI®. Onder deze merknaam verkopen zij wereldwijd communicatiesystemen (lees: headsets/oortjes) voor de onderlinge communicatie tussen scheidsrechters, coaches en sport officials tijdens sportwedstrijden.

axiwi-scheidsrechter-communicatiesysteem

One-stop-shop voor scheidsrechters

Voor Axitour voelt de overname als een logische volgende stap. Ben Engelen, directeur en eigenaar van Axitour, over de overname van ArbitroStore: “De afgelopen jaren hebben we met AXIWI in Nederland en internationaal een sterk netwerk in de sport- en scheidsrechterswereld opgebouwd. Daarbij staan we bij Axitour bekend om onze servicegerichtheid richting onze klanten.

Met ArbitroStore hebben wij de ambitie om het one-stop-shop adres te worden voor scheidsrechterend Nederland. Dat betekent dat de klanten van ArbitroStore een snelle levering uit een breed assortiment kunnen verwachten. Tevens zullen we het assortiment specifiek gaan afstemmen op diverse sporten. Een voetbalscheidsrechter heeft immers andere tools nodig dan bijvoorbeeld een handbalscheidsrechter.”

Nieuwe webshop

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de vernieuwede webshop en wordt het assortiment herzien om het one-stop-shop adres te worden voor scheidsrechterend Nederland. De webshop is ook in de Engelse taal beschikbaar, zodat scheidsrechters uit het buitenland er ook kunnen bestellen. De webshop gaat naar verwachting rond eind december 2021 online.

ArbitroStore opent met kortingsactie

Om de opening van de webshop te vieren, start ArbitroStore een kortingsactie. Op de website van ArbitroStore heb je momenteel de mogelijkheid om je e-mailadres achter te laten om zo op hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en acties.