WhatEls communicatie & organisatie was in opdracht van Stichting Weidegang op zoek naar een audio-/communicatiesysteem voor een relatie-dag met 60 adviseurs in de agrarische sector. Tijdens deze dag werden 6 melkveehouderijbedrijven bezocht, waarbij zowel buiten in het veld als in de stal, door de melkveehouder een korte presentatie werd gegeven. Goede verstaanbaarheid voor de gehele groep en de mogelijkheid tot het stellen van vragen (tweerichtings-communicatie) waren de eisen die we aan het communicatiesysteem stelden.

Axitour B.V.

Via internet kwam ik bij Axitour B.V. in Barendrecht terecht. In het telefonisch contact met Thomas Boogaarts zijn onze wensen en de mogelijkheden van het AXIWI AT-320 communicatiesysteem besproken. Er werd goed meegedacht en alles werd uitgewerkt in een passend voorstel.

Gebruiksvriendelijk communicatiesysteem

Het AXIWI AT-320 systeem werkt perfect en is zeer gebruiksvriendelijk. De spreker met de headset is binnen en buiten goed te verstaan (ook tijdens het lopen). De ‘volgers’ kunnen eenvoudig door een druk op de knop een vraag stellen, die voor iedereen te horen is. Eenmaal de vraag gesteld, ga je met één druk op de knop uit de lucht en kan een ander zijn/haar vraag stellen. Nog een pluspunt: de headsets zitten op het oor (i.p.v. in het oor); comfortabel en hygiënisch. De gasten van de dag én ook de sprekers waren allemaal enorm lovend over het AXIWI communicatiesysteem.

whatels-axiwi-rondelding-relatiedag-grasveld whatels-axiwi-rondelding-relatiedag-spreker whatels-axiwi-rondelding-relatiedag-weide

Bij een volgend evenement waarbij groepscommunicatie gewenst is, zal ik zeker weer Axitour B.V. inschakelen.

Els van Westrienen
WhatEls Communicatie & Organisatie