Scheidsrechters (alle sporten) zijn van harte welkom om op 29 mei het AXIWI communicatiesysteem te testen op het sportterrein van voetbalvereniging SC ’t Gooi. Tussen 9:00 en 14:00 uur staat het team van AXIWI klaar om u te begeleiden bij het testen van het communicatiesysteem op een van de sportvelden. Op deze manier kunnen scheidsrechters op een vrijblijvende manier ervaren hoe het is om via een communicatiesysteem met elkaar te communiceren.

Laat even weten dat u komt

Wilt u er zeker van zijn dat als u langskomt, u direct kunt testen? Stuur dan even een e-mail naar pdebruijn@axitour.eu met de tijd van voorkeur. Dan zorgen wij dat het communicatiesysteem voor u klaar ligt op 29 mei om te testen.

Het AXIWI communicatiesysteem voor scheidsrechters

Met het communicatiesysteem van AXIWI kunnen 5 personen gelijktijdig handsfree met elkaar communiceren via de ‘open’ lijnverbinding. Andere personen, met een AXIWI toestel en aangesloten op de groep, kunnen meeluisteren. Ongewenste derden kunnen het gesprek niet afluisteren. Men kan kiezen voor een permanente open verbinding óf een open luisterverbinding en spreekverbinding door op een PTT (Push to Talk) knop te drukken.

Adres en tijdstip

Voetbalvereniging SC ‘t Gooi

Kininelaantje 9, 1216 BZ Hilversum

Tel: 035 – 623 72 00

Bekijk hier de routebeschrijving.

Testen kan tussen 9:00 en 14:00 uur op een van de sportvelden.