Deze referentie is geschreven door Henri Schuurman, algemeen directeur, SIGHT Landscaping

SIGHT Landscaping is een landelijk werkend groenbedrijf. Samen met onze opdrachtgevers maken we de omgeving groener en mooier. Wij verzorgen de groene buitenruimtes voor overheden, bedrijven en instellingen, zorgcentra en bedrijven in horeca en recreatie. Daarnaast hebben wij een bijzondere expertise in het realiseren en onderhouden van daktuinen.

logo-sight-landscaping

Sinds 2 jaar gebruiken we AXIWI headsets om de veiligheid tussen chauffeur en medewerker te vergroten. Veiligheid is in ons werk in de openbare ruimte ontzettend belangrijk. Het werk, dat plaatsvindt bij druk verkeer, vraagt om oplettendheid en een goede communicatie tussen chauffeur en medewerker. Tevens is het noodzakelijk om adequaat te kunnen reageren bij dreigend risico.

Veiligheid is het belangrijkste argument om met de headsets te werken, maar de extra efficiënte in communicatie is ook een mooi pluspunt; geen tijdverlies of ergernis door elkaar niet te horen. Met de permanente verbinding en het duidelijke geluid, gefaciliteerd door de AXIWI AT-350, kan het personeel goed samenwerken en op elkaar vertrouwen. Ook als er veel verkeer of omgevingsgeluid is.

Henri Schuurman, algemeen directeur, SIGHT Landscaping