Op 3 en 5 juni jl. hebben de toernooischeidsrechters van het Internationaal Jeugdtoernooi van Roda ’46 gebruik mogen maken van het scheidsrechter communicatiesysteem van AXIWI.

Scheidsrechters fluiten wedstrijden top jeugdteams Europa

Mijn naam is Max Broekhuizen en ik was een van de scheidsrechters die tijdens het Internationaal Jeugdtoernooi van Roda ’46 met het AXIWI communicatiesysteem heeft gewerkt. De top van jeugd voetbalteams (onder 17 én 19) uit Europa waren vertegenwoordigd met clubs als: Sparta Praag, KV Mechelen, Mjällby AIF, Odense BK, Feyenoord, FC Twente en Sparta Rotterdam.

axiwi-communicatiesysteem-scheidsrechters-jeugd-toernooi-roda46-catacombe axiwi-communicatiesysteem-scheidsrechters-jeugd-toernooi-roda46-spelers

Meer waarnemen, minder fouten

Dat betekent ook dat er verwachtingen zijn ten aanzien van de arbitrage en dan is het prettig om te werken met een communicatiesysteem zoals dat van AXIWI. Door de ‘open lijn’ kon ik snel en direct met mijn assistenten communiceren. Hierdoor namen we meer waar met de scheidsrechters tijdens de wedstrijden én konden we (ook meer) fouten in de arbitrage voorkomen.

AXIWI sport headsets

De AXIWI sport headset (HE-075) zit erg lekker en de geluidskwaliteit is erg goed. Je hoort elkaar duidelijk en het omgevingsgeluid wordt goed gefilterd. Door het draagcomfort en de goede geluidskwaliteit vergeet je dat je een headset draagt en kun je je nog beter focussen op de wedstrijd. De headset valt nauwelijks op door de zwarte kleur en heeft daarbij een professionele look. De ideale sport headset voor een scheidsrechter.

Axitour Communication Systems

De sets werden snel geleverd en de service van Axitour Communication Systems was fantastisch. De kans om het systeem op deze manier te testen was voor ons als scheidsrechters natuurlijk een mooie en leerzame ervaring!

Geslaagd toernooi

Al met al samen met de hulp, service en de fantastische producten van AXIWI is het toernooi voor de arbitrage meer dan geslaagd!

Max Broekhuizen