AXIWI is het betaalbare communicatiesysteem voor scheidsrechters en coaches. Het communicatiesysteem wordt gebruikt op alle spelniveaus en in diverse sporten, zoals: voetbal, hockey, handbal en korfbal. Met het draadloze AXIWI communicatiesysteem kunnen scheidsrechters en coaches direct en duidelijk met collega’s op afstand communiceren.

Het communicatiesysteem wordt ook steeds vaker door scheidsrechtercoördinatoren gebruikt voor het opleiden en begeleiden van scheidsrechters. Voor hen heeft Axitour, leverancier van het AXIWI communicatiesysteem, nu een aantrekkelijke aanbieding die duurt t/m 31 mei 2016.

Bijdragen aan de ontwikkeling van scheidsrechters in Nederland

Binnen sportverenigingen wordt het AXIWI communicatiesysteem steeds vaker ingezet door de scheidsrechtercoördinator. De scheidsrechtercoördinator is verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van de scheidsrechters. Hij zorgt ervoor dat er ieder weekend goed opgeleide scheidsrechters op het veld staan die de sportwedstrijden van sportend Nederland goed begeleiden. Hiermee vervult de scheidsrechtercoördinator een belangrijke maatschappelijke functie.

communicatie-systeem-scheidsrechter-sportaxiwi-communicatie-systeem-handbal-scheidsrechterscheidsrechter-scgooi-axiwi-communicatie-systeem

 

Effectief en efficiënt opleiden

Axitour vindt het belangrijk dat een scheidsrechtercoördinator over een communicatiesysteem moet kunnen beschikken. Hiermee kan de scheidsrechtercoördinator nog effectiever en efficiënter opleiden. Dat komt de sport in Nederland ten goede. Daarom biedt Axitour de Nederlandse scheidsrechtercoördinator graag voordeel bij het aanschaffen van een AXIWI communicatiesysteem.

Kosteloos testen én 25% korting voor de scheidsrechtercoördinator

Axitour geeft de scheidsrechtercoördinator daarom graag de mogelijkheid om een communicatiesysteem kosteloos te testen. Daarnaast geeft Axitour de scheidsrechtercoördinator een korting van 25% op het AXIWI communicatiesysteem, indien hij besluit het aan te schaffen.

Kijk voor deelname aan de actie en de spelregels op: www.AXIWI.nl/scheidsrechtercoordinator.