Deze review is geschreven door Jorg Oppers en Ronnie Rutten.

Op uitnodiging van de Belgische Minivoetbal Associatie hebben wij twee Socca oefeninterlands gefloten tussen Belgie en Luxemburg. Socca is een nieuwe vorm van minivoetbal, een kruising tussen veld- en zaalvoetbal, met de speelsheid van straatvoetbal. Het wordt vooral gespeeld in de 6 tegen 6 vorm, met twee scheidsrechters (eentje aan elke lange zijde). Het spel is razendsnel qua acties en aanvallen, goede communicatie tussen scheidsrechters is essentieel.

Wij gebruikten het AXIWI AT-350 communicatiesysteem bij deze interlands. Wat een fantastisch systeem! Kristalhelder geluid, perfecte communicatie. Heel eenvoudig qua bediening en lekker licht om te dragen. De AT-350 is comfortabel te bevestigen aan de sportbroek. Ook de headset heeft een fijne pasvorm met verschillende bijgeleverde oordopjes.
Zes regelbare nivo’s voor geluidssterkte zijn meer dan voldoende voor gebruik in elke setting. Vanwege coronabeperkingen was er helaas geen publiek welkom, derhalve was een lager volume dit keer afdoende voor perfecte interactie met de collega-scheidsrechter.

Mede dankzij de AXIWI AT-350 verliepen de beide interlands uitstekend. Terwijl de focus geheel op het spel ligt communiceer je ongemerkt constant in perfecte kwaliteit met de collega, alsof je naast elkaar staat. Aanrader!

scheidsrechters-werken-met-axiwi-tijdens-socca-interlands-team
scheidsrechters-werken-met-axiwi-tijdens-socca-interlands