Met de nieuwe versie van de AXIWI AT-320 unit is het mogelijk om met 5 mensen (die een AXIWI hebben) gelijktijdig twee richtingen op te communiceren. Voorheen was het mogelijk om met maximaal 3 personen gelijktijdig in twee richtingen te communiceren. De mogelijkheid om met 5 personen gelijktijdig twee richtingen op te communiceren maakt veel nieuwe gebruikstoepassingen mogelijk.

Nieuwe gebruikstoepassingen sport, retail en horeca

axiwi-communicatie-systeem-scheidsrechter-rugbyDe mogelijkheid om met 5 personen gelijktijdig te kunnen communiceren biedt veel nieuwe gebruikstoepassingen. Denk bijvoorbeeld aan sporten waarbij een wedstrijd door meer dan 3 scheidsrechters en officials wordt begeleid, zoals rugby, basketbal en american football. Voor coaches die een groep sporters wil begeleiden kan het ook uitkomst bieden.

Ook voor de retail en Horeca biedt de nieuwe versie van de AXIWI nieuwe gebruikstoepassingen. In een winkel is het voor personeel gemakkelijk om snel op afstandhoreca-axiwi met een collega te communiceren. Voor de Horeca kan het AXIWI communicatiesysteem bijvoorbeeld gebruikt worden als verbinding tussen de keuken, bar en het restaurant. Daarnaast is het communicatiesysteem voor nog vele gebruikstoepassingen in te zetten.

AXIWI handsfree en draadloos communicatiesysteem

AXIWI is een (duplex) tweerichtings-communicatiesysteem. Met het communicatiesysteem kunnen meerdere personen gelijktijdig met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI communicatiesysteem is geheel handsfree te gebruiken en beschikt over 4 kanalen. Per kanaal kunnen maximaal 250 personen gebruik maken van het systeem.