Met de nieuwe AXIWI AT-320M is het mogelijk om met 6 personen gelijktijdig in twee richtingen te communiceren. Met het vorige model, de AXIWI AT-320LD, kon er maximaal met 5 personen in twee richtingen communiceren.

In de afgelopen maanden is de verkoop van het AXIWI communicatiesysteem zeer sterk gestegen. Hierdoor zijn we in een relatief korte periode door de voorraad van de AXIWI AT 320LD heen gegaan. In de tussentijd heeft onze fabrikant een re-design moeten maken voor het product (AXIWI AT-320LD), omdat de gebruikte chips niet meer leverbaar zijn. Dit heeft geresulteerd in het nieuwe AXIWI model: de AXIWI AT-320M. De AXIWI AT-320LD is dan vanaf heden niet meer verkrijgbaar.

Over de nieuwe AXIWI AT-320M

  • De nieuwe AXIWI AT-320M heeft dezelfde vorm en afmetingen als zijn voorganger, de AXIWI AT-320LD. In het uiterlijk van de AXIWI is niets veranderd.
  • Het is nu mogelijk dat 6 mensen gelijktijdig in twee richtingen kunnen communiceren. Met de AXIWI AT-320LD was dit met maximaal 5 mensen mogelijk.

De nieuwe AXIWI AT-320M werkt helaas niet samen met de oude AXIWI AT-320LD en oudere modellen van het product. Dat betekent dat huidige AXIWI sets niet met de AXIWI AT-320M kunnen worden uitgebreid.

Prijsverhoging AXIWI AT-320M

We zijn helaas genoodzaakt om een minimale prijsverhoging door te voeren op de AXIWI AT-320M. De voornaamste reden is de wisselkoers van de euro / dollar die zorgt voor een hogere inkoopprijs van 10% én daarbij komt de prijsverhoging van de fabrikant. Anderzijds kunnen we de prijsverhoging minimaal houden, ongeveer 5%, doordat we meer zijn gaan afnemen. Vanaf 1 juli voeren wij de prijsverhoging door: € 225,- (excl. BTW) per AXIWI unit. Tot die tijd bieden wij de AXIWI AT-320M aan voor de huidige prijs van € 215,- (excl. BTW).

 

Kijk voor meer informatie op de productpagina van het nieuwe AXIWI model: De AXIWI AT:320M.