Als scheidsrechter was ik op zoek naar een mogelijkheid om de communicatie met mijn vaste assistent-scheidsrechter te verbeteren. Het onderling overleg face to face tijdens de wedstrijd kost tijd en is ‘voer’ voor spelers om in discussie te gaan óf om zich ermee bemoeien. Om onze prestatie te verbeteren zijn wij op zoek gegaan naar een communicatiesysteem met een tweezijdig open verbinding. Na onderzoek op het internet naar verschillende communicatiesystemen en leveranciers is onze keuze gevallen op de AXIWI AT-320.

Axitour Guide Systems

We hebben onze bestelling geplaatst bij Axitour Guide Systems. Van deze keuze hebben we geen spijt gehad. Het tegendeel! Razendsnel hadden we de bestelde communicatieset in huis en een kleine storing in één van de opladers werd direct opgelost. Op zaterdagmorgen kwam zelfs een medewerker van Axitour aan huis om de oplader om te wisselen. Waar maak je dergelijke service nog mee?

Toegevoegde waarde AXIWI in overleg en coachingkorfbal-scheidsrechter-axiwi-communicatie-systeem

Het AXIWI systeem hebben we nu een aantal wedstrijden gebruikt. Het heeft een enorme toegevoegde waarde. De communicatie, het overleg en de onderlinge coaching gaat zeer soepel. Het systeem is ook er gebruiksvriendelijk en van het oortje merk je niets. We hadden het AXIWI systeem jaren eerder moeten aanschaffen! Het is de investering meer dan waard.

Ruud Baerends en Marcel Bruggeman