Eef Haaze gaat de samenwerking aan met Axitour, leverancier van diverse communicatiesysteem. Op dit moment is zij bezig om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Axitour sponsort Eef Haaze met het AXIWI communicatiesysteem, zodat zij tijdens trainingen effectiever kan communiceren en nog beter kan presteren.

Met het communicatiesysteem staat zij draadloos en direct in contact met haar trainer en kunnen zij via de ‘open’ lijnverbinding direct met elkaar communiceren, net zoals tijdens een telefoongesprek.

Op weg naar Rio de Janeiro 2016

Eef Haaze is al jaren verdienstelijk actief als professioneel kanoster. Helaas heeft zij de Olympische Spelen van 2012 net gemist. ‘Toch blijft de droom en de ambitie om aan de Olympische Spelen mee te doen groot. Mijn doel is daarom om me te kwalificeren voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Om dit te bereiken train ik zes dagen in de week, 2 á 3 trainingen per dag. Dit zijn vaartrainingen, krachttrainingen en conditietrainingen.’ aldus Eef Haaze.

axiwi-eef-haaze-axiwi-communicatie-systeem-wedstrijd

Communicatie die bijdraagt aan topprestaties in de sport

Ben Engelen, directeur van Axitour B.V. over de samenwerking: ‘Eef Haaze is een gepassioneerde sporter met een enorme drive om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Wij herkennen haar ambitie en passie voor het neerzetten van een  topprestatie en het AXIWI communicatiesysteem kan daar aan bijdragen. Voor ons was het daarom een vanzelfsprekende match en hebben er alle vertrouwen in dat zij zich gaat kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.’

Gefocust en effectief trainen met AXIWI

Eef Haaze gebruikt het communicatiesysteem tijdens trainingen. Haar trainer geeft Eef vanaf de kant of vanuit de volgboot instructies. “Tijdens trainingen ontvang ik via het communicatiesysteem direct en draadloos feedback van mijn trainer. Hierdoor heb ik geen last van omgevingsgeluid of lawaai én ook geen trainer die staat te schreeuwen langs de kant, met de kans dat die zijn stem verliest.

axiwi-communicatie-systeem-eef-haaze-kano-varen-fiets axiwi-communicatie-systeem-eef-haaze-kano-varen-kant axiwi-communicatie-systeem-eef-haaze-kano-varen-trainer

Ik heb nu tijdens trainingen meer rust en kan me beter concentreren op het varen. We hebben getraind in de situatie waarbij de trainer aan de kant staat én met een volgboot. In beide gevallen werkte het communicatiesysteem prima en kunnen we nog effectiever trainen.”

AXIWI® het communicatiesysteem voor de sport

Het AXIWI communicatiesysteem wordt ondertussen succesvol in Nederland en in Europa ingezet door scheidsrechters, coaches en sporters in diverse sporten en op alle spelniveaus: van breedtesport tot aan topsport. In Nederland fluiten de topscheidsrechters van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV), het Nederlands Handbal Verbond (NHV) en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) met het AXIWI communicatiesysteem.

(EINDE BERICHT)

Meer informatie via Pieter de Bruijn: pdebruijn@axitour.eu. Telefoonnummer: +31 (0)180 – 691 400.