Welke scheidsrechter verdient het, volgens jou, om een communicatieset (voor 2 scheidsrechters) van AXIWI te winnen?

Nomineer jouw favoriete scheidsrechter(s) in de Week van de Scheidsrechter bij AXIWI! Hiermee maken zij kans om een AXIWI communicatieset voor 2 scheidsrechters te winnen!

In de week van 1 t/m 9 oktober worden scheidsrechters in Nederland weer in het zonnetje gezet. Ook bij AXIWI laten wij dit niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom organiseren wij in de Week van de Scheidsrechter een actie op de Facebook pagina van AXIWI.

Jij kan een scheidsrechter of scheidsrechterkoppel nomineren, waarvan jij vindt dat zij een AXIWI communicatieset voor 2 personen verdienen te winnen. Dit kan zijn omdat zij goed fluiten, goed hebben gehandeld bij een calamiteit óf gewoon omdat zij het verdienen te winnen.

Je kunt scheidsrechters vanuit iedere sport nomineren. Door via Facebook een leuke en/of originele motivatie in te sturen kun jij ervoor zorgen dat zij (de genomineerde scheidsrechters) kans maken op het winnen van een scheidsrechter communicatieset van AXIWI voor 2 personen.

De AXIWI communicatieset voor 2 personen bestaat uit:

  • 2 x AXIWI AT-320 Long Distance
  • 1 x Transportkoffer TR-003
  • 2 x Sport headset / security headset
  • 1 x oplader (2-poorts) en 2 laadkabels

Wat moet je doen om jouw favoriete scheidsrechter(s) de communicatieset voor 2 personen te laten winnen?

  • Ga naar de Facebookpagina van AXIWI waar het bericht met de actie vanaf zaterdag 1 oktober te vinden is.
  • Tag de scheidsrechter(s) in het bericht waarvan jij denkt dat zij de scheidsrechterset verdienen te winnen
  • Motiveer in het bericht waarom de scheidsrechter(s) de scheidsrechter de communicatieset van AXIWI verdienen te winnen.
  • Scheidsrechters die vaker worden genomineerd, hebben meer kans.

Bekendmaking winnaar(s)

De leukste / origineelste / meest aansprekende motivatie wint het AXIWI communicatiesysteem. De winnaar maken wij uiterlijk op woensdag 12 oktober bekend.