draadloos-duplex-communicatiesytemen-onderlinge-communicatie

Duplex communicatiesystemen voor duidelijke onderlinge communicatie

Er wordt wel eens gesteld dat een organisatie zo goed is als de kwaliteit van de communicatie. Door onze jarelange ervaring, met de verkoop en verhuur van diverse audio communicatiesystemen en oplossingen, zijn wij het daar volledig mee eens. Duidelijke onderlinge communicatie, intern en extern,  zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen beter verlopen en de communicatie tussen afdelingen en personen verbetert.

De AXIWI communicatiesystemen zorgen ervoor dat er binnen bepaalde bedrijfs- en productieprocessen, ondanks ruis en/of lawaai, er optimaal samengewerkt kan worden. De draadloze communicatie, met AXIWI headsets, zorgt ervoor dat het personeel goed kan blijven samenwerken, ook als er veel lawaai of afsand is. Het communicatiesysteem ondersteunt niet alleen de onderlinge communicatie tussen twee personen, maar faciliteert ook groepscommunicatie. Hierbij kunnen 6 personen draadlos, via twee-weg communicatie communiceren, zoals bij een telefoongesprek en kan een ongelimiteerd aantal personen meeluisteren naar dit gesprek. Hierdoor bieden de headsets van AXIWI veel mogelijkheden en gebruikstoepassingen voor organisaties die draadloos communiceren willen inzetten in uiteenlopende bedrijfsprocessen.

axiwi-at-350-full-duplex-communicatie-systeem-6-personen-display

AXIWI AT-350

axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

AXIWI AT-320

axiwi-HE-075-sport-headset-noise-cancelling

AXIWI HE-075

axiwi-at-350-communicatie-systeem-ref-008-scheidsrechter-koffer-5-units-binnenkant

Referee kits

axiwi-he-050-headset-custom-made-oorstuk

Custom made AXIWI headsets

Onderlinge communicatie in professionele organisaties 

Voorbeelden waarin AXIWI wordt ingezet om duidelijke onderlinge communicatie te borgen.

headsets-onderlinge-communicatie

Ook voor duidelijke en onderlinge communicatie in de sport

Het AXIWI communicatiesysteem is ook populair in de sport onder scheidsrechters, coaches en sport officials. Het wordt wereldwijd ingezet in sporten als voetbal, hockey, rugby, handbal, korfbal en nog vele andere sporten. Scheidsrechters gebruiken het voor de onderlinge communicatie in het veld. Scheidsrechtercoaches gebruiken het om vanaf de zijlijn instructies te geven aan een (startende) scheidsrechter. Ook wordt het voor de onderlinge communicatie bij een sportploeg tussen (medische) staff leden en de coah gebruikt om op afstand snel met elkaar te communiceren.

headsets-onderlinge-communicatie-sport-scheidsrechters-coaches

Effectief onderling communiceren in een groep

AXIWI is als duplex communicatiesysteem bij uitstek geschikt voor duidelijk en efficiente groepscommunicatie. In diverse situaties, waarbij het lawaaierig is en waar op afstand gecommuniceerd wordt, biedt het systeem uitkomst met de draadloze communicatieverbinding.

 

Voorbeelden waarin AXIWI wordt ingezet voor groepscommunicatie

draadloos-communiceren-onderlinge-communicatie-headsets
axiwi-at-350-communicatie-systeem-ref-008-scheidsrechter-koffer-5-units

Draadloos communiceren met AXIWI

De AXIWI AT-350 is ons nieuwste full-duplex communicatiesysteem en werkt op de 863 Mhz. De AXIWI AT-350 heeft een bereik van +/- 300 meter. Gelijktijdig kunnen 6 personen met elkaar communiceren, net zoals in een telefoongesprek. Het AXIWI communicatiesysteem is geheel handsfree te gebruiken. Het systeem beschikt over 8 kanalen en per kanaal kunnen max. 250 personen gebruik maken van het systeem. Wij leveren de AXIWI AT-350 in drie frequentie-varianten: 863 – 865 Mhz (Europa), 902 – 928 Mhz (USA) and the 2,4 Ghz (wereldwijde gebruikte radio frequentie).