BLACK FRIDAY AXI

15% korting op het gehele AXIWI assortiment

Ook bij Axitour Communication Solutions, leverancier van het AXIWI communicatiesysteem doen we mee aan Black Friday. Wij geven van 24 tot en met 27 november 15% korting op alle artikelen uit het AXIWI assortiment. Lees hieronder meer over de spelregels van de actie.

Bekijk hier het gehele assortiment

axiwi-at-350-full-duplex-communicatie-systeem-6-personen-display

AXIWI AT-350

axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

AXIWI AT-320

axiwi-HE-075-sport-headset-noise-cancelling

AXIWI HE-075

axiwi-at-350-communicatie-systeem-ref-008-scheidsrechter-koffer-5-units-binnenkant

Referee kits

axiwi-he-050-headset-custom-made-oorstuk

Custom made AXIWI headsets

Bestel in de WEBSHOP met de volgende kortingscode: BFAXIWI2023 

Bezoekers van de website die afkomstig zijn uit Europa; je kan met met 15% korting shoppen van 24 to 27 November met kortingscode: BFAXIWI2023. Voor bezoekers van buiten Europa, vragen wij een order/aanvraag per e-mail te sturen (zie instructie ‘bestel via e-mail’ hieronder).

AXIWI Configurator –> Webshop

Met de AXIWI Configurator stel je snel en gemakkelijk je eigen AXIWI set samen. Je kunt in de Configurator aangeven voor hoeveel personen je een set wil samenstellen en welke headsets en accessoires je voorkeur hebben. Zodra je de 7 stappen in de Configurator hebt doorlopen, laten we je direct in het overzicht zien wat de kosten zijn voor jouw samengestelde AXIWI set. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de geselecteerde producten (Configurator) direct af te rekenen in de webshop door bij stap 7 op de knop ‘direct afrekenen’ te drukken.

Bestel via de Configurator als je buiten de EU bestelt

Heeft u AXIWI producten gezien die u met de Black Friday korting wilt kopen? Doe dan het volgende:

 • Doorloop de Configurator en doet volgens het stappenplan, dat hierboven onder het kopje ‘Configurator’ staat beschreven. Plaats in het opmerkingenveld bij stap 7/7 ‘Black Friday 2023’.
 • Bij stap 7, druk je op de knop ‘offerte aanvragen’ voor de producten die je hebt geselecteerd in de Configurator.
 • Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk de definitieve offerte, met 15% korting, toe en verzoeken u het genoemde bedrag over te maken naar onze bankrekening.
 • De bestelling via de Confirgurator dient tussen 24 november en 27 november (2023) te worden geplaatst. Om de korting te krijgen, moet de betaling binnen dezelfde periode worden voldaan.

Voorwaarden AXIWI Black Friday Actie

 • Deze actie is internationaal geldig. Mensen en organisaties van over de gehele wereld kunnen aan deze actie deelnemen.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.
 • De korting geldt op het gehele AXIWI assortiment.
 • De bestelling moet geplaatst worden tussen 24 november en 27 november 2023.
 • Wij doen ons best om bestellingen die vóór 14:00 uur zijn geplaatst dezelfde dag nog te versturen, maar vanwege de drukte op Black Friday kunnen wij geen verzending op dezelfde dag garanderen. Wij hopen dat je het begrijpt :).
 • Bij bestellingen tot € 300,00 (excl. BTW) rekenen wij € 8,00 aan verzendkosten. Dit geldt voor klanten uit Nederland en België. * Bestelt u vanuit een ander land dan België of Nederland, dan kunnen wij extra verzendkosten in rekening brengen en kunnen de voorwaarden van de regionale reseller van toepassing zijn.
 • Zodra het volledige bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, zullen onze wederverkoper of wij de goederen onmiddellijk leveren.