Op woensdag 15 november vindt de Nationale Sport Vakbeurs plaats in Gorinchem. Axitour zal op dit event aanwezig zijn met het AXIWI communicatiesysteem dat in de sport wordt gebruikt door scheidsrechters, coaches en sport officials. Daarnaast zal Axitour de scheidsrechterwebshop ArbitroStore promoten. Deze one-stop-shop voorziet scheidsrechters én sportverenigingen van scheidsrechter benodigdheden.

Op de Nationale Sportvakbeurs komen clubbestuurders van sportverenigingen uit Nederland en België bijeen om sport gerelateerde toeleveranciers te ontmoeten. Wij nodigen geïnteresseerden uit bij onze standplaats met nummer 162.

Let op: Tickets zijn gratis en kun je direct via deze link bestellen. Geef bij de inschrijving aan dat je via Axitour bent uitgenodigd voor de beurs.  

AXIWI®

Het AXIWI communicatiesysteem is uitermate geschikt voor scheidsrechters die een sportwedstrijd begeleiden en direct én draadloos in contact willen staan met collega-scheidsrechters en officials.

Het communicatiesysteem wordt steeds vaker gebruikt voor het coachen van scheidsrechters. Binnen opleidingstrajecten zorgt het gebruik van AXIWI voor een aantoonbare snellere ‘leercurve’ bij scheidsrechters. Ze worden ‘in het moment’ gecoacht en de tips van de scheidsrechtercoach kunnen ze direct toepassen in het veld.

axiwi-referee-academy-voetbal-scheidsrechters-ibercup-cascais-2019-finale
axiwi-scheidsrechter-communicatiesysteem

ArbitroStore

ArbitroStore is dé online one-stop-shop voor scheidsrechterend Nederland. Scheidsrechters en sportverenigingen mogen een snelle levering uit een breed assortiment verwachten. Daarnaast is het assortiment continu in ontwikkeling en wordt het steeds beter afgestemd op de behoeften van klanten uit diverse sporten die wij bedienen.

arbitro-store-scheidsrechter-webshop-pb

U bent van harte welkom op onze stand: 162

Wij nodigen geïnteresseerden uit bij onze standplaats met nummer 162. Wij bieden bezoekers ook de mogelijkheid om het communicatiesysteem van AXIWI te bekijken en testen. De toegang voor de beurs is gratis, als u zich van te voren voor de beurs inschrijft.

Plattegrond

Het team van Axitour is op woensdag 15 november te vinden in het ‘gele’ gebied van de beurs (plattegrond, zie link hieronder); daar bevinden zich de ‘verenigingsondersteunende’ organisaties. Dit plein is redelijk centraal gelegen en ligt tegenover de grootste stand, in het groen van Skor, met nummer 161. Zie plattegrond.

Beursactie: Verloting AXIWI® scheidsrechterkoffer voor sportverenigingen

Tijdens de beurs gaan wij een AXIWI scheidsrechterkoffer verloten onder bezoekers van de Axitour stand. Bezoekers die hun badge, via een QR code laten scannen om meer informatie te ontvangen over AXIWI of ArbitroStore, doen automatisch mee met de ‘GiveAway’ en maken kans op het winnen van een AXIWI koffer voor de scheidsrechters binnen hun sportvereniging. Wij maken de winnaar bekend op 21 november via onze social media kanalen én de winnaar wordt persoonlijk benaderd.

axiwi-scheidsrechterkoffer-2-units

Adres en locatie

Evenementenhal Gorinchem

Langs de A15, afslag 28

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Parkeren

De Nationale Sport Vakbeurs vindt plaats op 15 november 2023 in de Evenementhal in Gorinchem. Deze moderne en landelijke beurslocatie is uitstekend bereikbaar met de auto en biedt volop parkeerruimte (betaald parkeren: € 8,- dagtarief).

Kijk voor meer informatie over de beurs op de website van de Nationale Sport Vakbeurs.