Communicatiesysteem voor rondleidingen

U bent een gids en houdt van interactie met uw publiek; dan is het AXIWI tweerichtings rondleidingssysteem daar het juiste gereedschap voor. Activeer uw gasten, betrek ze bij het verhaal en daag ze uit tot het stellen van vragen via het communicatiesysteem. Met één druk op de “S” knop horen alle deelnemers de vraag en het antwoord. Een rondleiding met het AXIWI tweerichtings rondleidingssysteem zorgt voor een betere beleving bij de gasten.

De deelnemers kunnen gemakkelijk vragen stellen en deelnemen aan de conversatie die ontstaat. De gids zal ervaren dat zijn gasten meer betrokken zijn bij de rondleiding en het onderwerp.

  • Verhoogt het plezier en beleving van gids en deelnemer.Communicatie-systeem-scheidsrechter-sport
  • Het rondleiden met 2 rondleiders activeert en stimuleert de deelname van uw gasten aan de conversatie.
  • Nu heeft u de kans en mogelijkheid het eens anders te doen!

 

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-ref-002-scheidsrechter-communicatie-systeem-koffer-3-units

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

Stadsrondleidingen / City Tours

Toeristen laten zich graag rondleiden in steden door een gids. De gids laat tijdens een city tour de toeristen de mooiste en meest speciale bezienswaardigheden van een stad zien. Als een gids een groep rondleidt biedt het AXIWI communicatiesysteem uitkomst. Een gids staat met het AXIWI communicatiesysteem direct in contact met de toeristen en kan hen op een gastvrije manier de stad laten zien. Op die manier kunnen de toeristen de stad optimaal beleven.

Segway City Tours Amsterdam gebruikt AXIWI voor gastvrije en veilige city tour

axiwi-communicatie-systeem-rondleiding-segwaySegway City Tours Amsterdam gebruikt sinds kort het draadloze AXIWI communicatiesysteem tijdens haar city tours. Zowel de gids als de toeristen die meedoen aan de city tour, zijn uitgerust met een AXIWI communicatiesysteem. Alles wat de gids vertelt, horen de toeristen direct via de ‘open’ lijn verbinding van het communicatiesysteem. Het is een duplex communicatiesysteem wat inhoud dat er tweerichtingscommunicatie mogelijk is, net als bij een telefoongesprek. Hierdoor kunnen de toeristen snel en gemakkelijk vragen stellen aan de gids.

Lees hier gehele artikel met de ervaringen van Segway City Tours Amsterdam.

Bedrijfsrondleidingen

Ook voor bedrijfsrondleidingen is de AXIWI zeer geschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rondleiding in de fabriek en/of een rondleiding in het kantoorgedeelte van het pand.

Fabrieksrondleiding

Bedrijven leiden graag hun gasten rond in de fabriek om hen kennis te laten maken met de producten en de werkwijze die zij hanteren om een product te vervaardigen. In fabriekshallen is vaak veel geluid aanwezig door machines. Op zo’n moment biedt het AXIWI communicatiesysteem uitkomst. Een vertegenwoordiger of begeleider van de klanten kan de klanten op een directe en duidelijke manier meenemen door de fabriekshal. Hij hoeft zijn stem niet meer te verheffen, kan duidelijker dan ooit zijn verhaal vertellen en klanten krijgen alle informatie mee, doordat zij de begeleider luid en duidelijk kunnen verstaan.

Begetube over het axiwi-communicatie-systeem-begetube-fabrieksrondleidingAXIWI communicatiesysteem

Wij hebben maar van een ding spijt … we hadden het communicatiesysteem veel sneller moeten aankopen!’

Rondleiding beurscommunicatie-systeem-beurs-rondleiding

Daarnaast wordt het communicatiesysteem van AXIWI steeds vaker bedrijfsmatig ingezet op beurzen om gasten op een gastvrije manier rond te leiden. Op deze manier staat de gids in direct contact met de gasten en kan hij ze snel en gericht kennis laten maken met de beurs én andere interessante standhouders. Op die manier laat u uw gasten de beurs optimaal beleven.

Meer informatie over draadloze communicatiesystemen voor rondleidingen

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor rondleidingen. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.