Communicatiesysteem voor rondleiding fabriek

Communicatie in een fabriek is vaak een hele uitdaging. Door alle geluiden zijn mensen onderling niet altijd goed verstaanbaar. Er zijn diverse toepassingen in een fabriek mogelijk met het AXIWI communicatiesysteem. Met een AXIWI fabrieksrondleingssysteem kunnen uw klanten op de plaats waar een vraag ontstaat, de vraag stellen en beantwoord krijgen. De volle aandacht voor de vragen uw klant.

Begetube over het axiwi-communicatie-systeem-begetube-fabrieksrondleidingAXIWI communicatiesysteem:

Wij hebben maar van een ding spijt … we hadden het communicatiesysteem veel sneller moeten aankopen!’

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-cr-002-koffer-10-axiwi-stuck

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

Toepassing 1  – Fabrieksrondleiding met technicus, commerciële man en klanten

Het beantwoorden van vragen door (potentiële) klanten tijdens een lawaaiige fabrieksrondleiding is bijna ondoenlijk. Een fabrieksrondleiding die gezamenlijk en simultaan gegeven door een technicus en een commerciële man is met dit systeem mogelijk. Daarnaast kunnen uw klanten via het systeem door op de “S” knop te drukken heel eenvoudig en voor iedereen hoorbaar hun vraag stellen. De omgeving en machine geluiden verdwijnen naar de achtergrond en het stemgeluid van de rondleiders en vragensteller worden luid en duidelijk hoorbaar via de oortelefoon. Met het AXIWI fabrieksrondleidingssysteem stelt u uw klanten centraal!

Toepassing 2 – Machine instructie sessie via vertaler

Een instructeur moet de werking van een machine uitleggen aan buitenlandse werknemers die zijn taal niet machtig zijn. Instructeur , tolk en buitenlandse werknemers worden voorzien van een AXIWI met oortelefoon. Met behulp van een tolk krijgen de buitenlandse werknemers de instructie en kunnen via het systeem en de tolk vragen terugstellen aan de instructeur. Alle 3 de betrokken personen staan bij de lawaai makende machine en staan in directe verbinding met elkaar via het AXIWI AT-320 communicatiesysteem.

Toepassing 3 – Gebruik bij onderhoud

Twee machine monteurs werken onafhankelijk van elkaar aan beide zijden van een grootte machine maar kunnen elkaar niet zien bovendien hebben zij elk beide handen nodig. Tijdens hun werkzaamheden die ze gecoördineerd en gelijktijdig dienen uit te voeren. Met het  AXIWI systeem  staan ze permanent handsfree met elkaar in verbinding en stemmen hun handelingen op elkaar af.

Meer informatie over draadloze communicatiesystemen algemene communicatie

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor musea. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.