AXIWI communicatiesysteem voor Beachsporten

Ook bij sporten op zand in de buitenlucht is AXIWI hét communicatiesysteem om sportwedstrijden in goede banen te leiden. Bij vrijwel alle beachsporten  wordt er gefloten met twee of meerdere scheidsrechters en officials, die op afstand van elkaar samenwerken. Via het AXIWI communicatiesysteem kunnen zij spelsituaties direct met elkaar bespreken én tot correcte(re) beslissingen komen.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-ref-002-scheidsrechter-communicatie-systeem-koffer-3-units

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

In de buitenlucht heb je te maken met uiteenlopende weersomstandigheden. De AXIWI is bestand tegen (lichte) stof en is spatwaterdicht. Voor het beschermen van de AXIWI én nog meer draagcomfort adviseren wij de AXIWI OT-008 armband te gebruiken; ideaal voor buitensporten als: beachvolleybal, beachhandbal en beachsoccer. In de buitenlucht kan het weer er ook zorgen dat je elkaar slecht verstaat. Bij de AXIWI’s leveren  we voor iedere gebruikstoepassing een passende headset die zorgt voor een optimale geluidskwaliteit.

Gebruiksvriendelijk en praktisch communicatiesysteem

Het AXIWI communicatiesysteem weegt slechts 39 gram, heeft een veiligheidsdraagkoord en een kledingklem. Het communicatiesysteem werkt op een oplaadbare batterij en heeft een gebruiksduur van 8-12 uur. Er zijn diverse headsets beschikbaar. Met het AXIWI systeem kunnen 5 personen gelijktijdig met elkaar communiceren, anderen kunnen meeluisteren of op het gesprek “inbreken”.

axiwi-communicatie-systeem-beach-sporten-handbal

NK Beach Handball & NK Beach Soccer

Er zijn al een aantal grote beachtoernooien geweest waarbij de scheidsrechters floten met het AXIWI communicatiesysteem. Zo werd er door de scheidsrechters tijdens het NK Beach Soccer 2016 en tijdens het NK Beach Handball 2016 met het AXIWI communicatiesysteem gefloten.

NK Beach Handball 2016

axiwi-communication-system-beach-handball-dutch-championship-nk axiwi-communication-system-beach-handball-dutch-championship-nk-field axiwi-communication-system-beach-handball-dutch-championship-nk-referees

NK Beach Soccer 2016

axiwi-communicatie-systeem-nk-beach-soccer-2016 axiwi-communicatie-systeem-nk-beach-soccer-2016-scheidsrechters axiwi-communicatie-systeem-nk-beach-soccer-2016-tribune

Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.