Goal Sport Software

Software op maat voor uw sportcomplex

Meer informatie & prijzen

Bel: +31 (0) 180 691- 400
Email: info@axitour.nl
Kom langs: Lübeck 5, Barendrecht

CONTENT MANAGEMENT

Content presentatie tijdens wedstrijden was nog nooit zo makkelijk. Controleer alle digitale aspecten van het stadion vanuit één plek en verbeter de Fan beleving met Goal Sport Playout.

Video scheidsrechter

Het betrouwbare systeem voor real-time beslissingen. Speciaal ontwikkeld voor scheidsrechters. Nauwkeurig en snel cruciale spelmomenten terugkijken met speciale camera’s en video compressie met Goal Sport Video Referee.

statistieken

Alle spelinformatie op één plek. Dé essentiële, multifunctionele software aanpasbaar voor bijna alle sporten. Beheer het scorebord, wijs relevante situaties in de wedstrijd aan en link spelers aan gebeurtenissen met Goal Sport Timekeeper.

Live productie

De ultieme combinatie voor live productie: Camera management, slow motion and media management in één. Versimpel de werkzaamheden zonder compromis op de kwaliteit met Goal Sport Studio.

INTER MIAMI CF

BURNLEY FC

JUVENTUS FC

LONDON OLYMPIC STADIUM

VAR IN SLOVAK FOOTBALL

 Play-out

Met Goal Sport Play-out beheert u de content presentatie op wedstrijddagen. Neem controle over alle digitale middelen in het stadion en zorg voor een ultieme fan beleving via slechts één software.

 Video Referee

Deze software, speciaal ontwikkeld voor sport, biedt de mogelijkheid tot het snel en accuraat herzien van beslissingen op het veld. De software communiceert met een samengestelde set camera’s en verzorgt hoogstaande video compressie.

FIFA-APPROVED CONCEPT

 Timekeeper

Essentiële multifunctionele software voor vele sporten. Beheer het scorebord, markeer relevante situaties en verbind spelers aan gebeurtenissen.

 Studio

Essentiële multifunctionele software voor vele sporten. Beheer het scorebord, markeer relevante situaties en verbind spelers aan gebeurtenissen.

Service

U kunt rekenen op onze expertise bij het opzetten van de software binnen uw organisatie. De software is te integreren in bestaande hardware, of we helpen u met het opzetten van de benodigde hardware met eigen of lokale partijen. 

Integratie

Systeem uitbreiding

Camera & uitzenden

Controle kamers

Beeldkrant & TV

Uitzend signaal

w

Support

Onderhoud hardware

Software support

Updates

Evenementen

Systeem verhuur & support

Live productie

Toernooi opningen

I

Content creatie

Templates

Wedstrijd voorbereiding

Custom scenes

Animaties