Draadloos communicatie systeem voor ijshockey scheidsrechters

Het is essentieel voor ijshockey scheidsrechters om zo direct mogelijk met zijn assistent-scheidsrechter te communiceren om het spel op de beste manier te leiden. Vanwege afstand, de positie van de scheidsrechter en assistenten en de snelheid van het spel is dit niet altijd mogelijk. Met het draadloze AXIWI communicatiesysteem voor voetbalscheidsrechters kun je nu snel en direct communiceren met je collega, waardoor je niets mist en je het spel op de beste manier kunt leiden. En het communicatiesysteem is zeer betaalbaar: vergelijkbare communicatiesystemen voor scheidsrechters zijn 5 tot 6 keer duurder.

Bekijk alle producten en accessoires.

axiwi-communication-system-referee-ice-hockey

Het scheidsrechter communicatiesysteem voor ijshockey scheidsrechters

De AXIWI AT-320 is een full duplex (tweeweg) communicatie systeem. Vijf personen kunnen tegelijkertijd communiceren met elkaar zoals in een telefoongesprek. De AXIWI is handsfree te gebruiken en heeft 4 kanalen waarop elk kanaal nog eens 250 personen mee kunnen luisteren. Voor vervoer zit er een clip op de achterzijde van de unit en kan er een nekkoord aan bevestigt worden.

Top scheidsrechters fluiten met AXIWI

 

/infographic-which-possibilities-does-a-communication-system-offers-referees-and-sports-axiwi

Scheidsrechters nemen beter en sneller beslissingen met een communicatiesysteem

 

In juni 2016 heeft Axitour communication Solutions een onderzoek gedaan onder scheidsrechters in Nederland. De scheidsrechters die meegdaan hebben zijn actief op alle niveaus in de sport. Voor het verzamelen van informatie hebben we het onderzoek gesplitst in scheidsrechters die wel werken met een communicatiesysteem en scheidsrechters die niet werken met een communicatie systeem. Nieuwschierig naar de resultaten? Bekjk hier de INFOGRAPHIC en de PRESS RELEASE.

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice