Draadloos communicatie systeem voor cruises

Een rondleiding is de perfecte manier voor schepen om hun passagiers zicht thuis te laten voelen op de boot. Dit maakt het AXIWI communicatie systeem ook geschikt voor cruiseschepen.

Bekijk alle producten en accessoires hier

 Als je de bezoekers een warm welkom wil heten op de cruise, dan is een rondleiding de beste manier om ze alle faciliteiten te laten zien. Alle deelnemers dragen een AXIWI units om te luisteren naar de gids. Via deze unit kunnen ze ook direct vragen stellen die iedereen in de tour kan horen. De AXIWI heeft 4 kanalen wat betekend dat er 4 groepen tegelijk rondgeleid kunnen worden door 4 gidsen op dezelfde locatie. Dit systeem is ook ideaal om mee te nemen op excursies op het land. Het is klein en lichtgewicht wat het makkelijk maakt om het mee te nemen.

 
/wireless-communication-system-radboud-nijmegen-cruise
/axiwi-at-320-communication-system

AXIWI Communicatie Systeem

 

Het AXIWI communicatie systeem weegt maar 39 gram en heeft een nekkoord lanyard en kleding clip. Het communicatie systeem werkt op een oplaadbare batterij en heeft een werkduur van 8 uur. Er zijn verschillende headsets beschikbaar om bij het systeem te gebruiken.

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice