Draadloos communicatie systeem voor congressen

 

De meeste congres zalen zijn uitgerust met een audiocommunicatie systeem met microfoon geïntegreerd in de tafels en speakers in de zaal. Ons AXIWI communicatie systeem is een kosten effectieve oplossing voor zalen waar bovenstaande set-up niet aanwezig is. U bespaard tijd en geld door gebruik te maken van een AXIWI communicatie systeem.

 

Bekijk alle producten en accessoires hier.

/wireless-communication-system-congress-tour-axiwi-12

Indien gewenst, kan de spreker direct communiceren met alle deelnemers. Iedereen in de zaal kan vervolgens ook het gesprek horen via het systeem.

Bij een internationale meeting is het vaak zo dat er één taal gesproken wordt. Er zitten wel vaak mensen in de zaal die deze taal niet geheel onder de knie hebben. Met een AXIWI Communicatie systeem kom je makkelijk en snel in contact met deze personen. Ze stellen via het systeem direct vragen en iedereen in de zaal kan dit horen.

 

 

AXIWI Communicatie Systeem

 

Het AXIWI communicatie systeem weegt maar 39 gram en heeft een nekkoord lanyard en kleding clip. Het communicatie systeem werkt op een oplaadbare batterij en heeft een werkduur van 8 uur. Er zijn verschillende headsets beschikbaar om bij het systeem te gebruiken.

/axiwi-at-320-communication-system

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice