Communicatiesystemen voor fietsen

fietsen-communicatie-tocht

Tijdens het fietsen is communiceren met elkaar is niet altijd even gemakkelijk. De wind en het ‘achter elkaar fietsen’ zorgen ervoor dat goede communicatie bijna onmogelijk is. Dat kan zorgen voor irritatie, maar belangrijker nog, het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen doordat u bepaalde zaken in het verkeer niet of te laat waarneemt.

Ook tijdens het fietsen is direct en duidelijk communiceren met elkaar of zelfs in groepsverband gemakkelijker dan ooit, dankzij de AXIWI communicatiesystemen voor fietsen. Het AXIWI communicatiesysteem is perfect te gebruiken voor recreatieve fietsers, wielrenners maar ook bromfietsers (zonder helm). Met het AXIWI communicatiesysteem stapt u voortaan met een gerust hart op de fiets en geniet u optimaal van een veilige fietstocht.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-ref-002-scheidsrechter-communicatie-systeem-koffer-3-units

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

AXIWI communicatiesysteem voor fietsen

axiwi-fietsen-communicatie-systeem-groep

Het AXIWI communicatiesysteem weegt slechts 39 gram, heeft een veiligheidsdraagkoord en een kledingklem. Het communicatiesysteem werkt op een oplaadbare batterij en heeft een gebruiksduur van 8-12 uur. Er zijn diverse headsets beschikbaar. Met het AXIWI systeem kunnen 5 personen gelijktijdig met elkaar communiceren, anderen kunnen meeluisteren of op het gesprek “inbreken”.

axiwi-communicatie-fietsenANWB: ‘Ontspannen en veilig fietsen met de nieuwe AXIWI’

Ook de ANWB heeft het AXIWI communicatiesysteem ontdekt. Zij schrijven een mooi artikel op hun website over hoe de AXIWI bijdraagt aan veilig en ontspannen fietsen.

 

FietsActief: ‘We slaan linksaf, over’fietsactief-communicatie-systeem-axiwi-fietsen

Het magazine FietsActief heeft in de ‘juli’ editie van 2015 een leuk artikel over het AXIWI geschreven voor fietsers.

Meer informatie over communicatiesystemen voor fietsen

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor fietsen. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.