communicatie-systemen-educatie-onderwijs

Draadloos communicatie systeem voor onderwijs

Met dit communicatiesysteem voor het onderwijs help je de verbale communicatie tijdens lessen of trainingen te verbeteren. AXIWI ® is ideaal voor zowel beroepsonderwijs als theoretisch onderwijs en kan worden gebruikt in zowel oefenruimten als grote collegezalen.

Studenten krijgen hun informatie zonder interferentie van andere geluidsbronnen via een headset of oordopjes, die is aangesloten op de AXIWI. Het zal de studenten helpen zich te concentreren en zich te concentreren op de verstrekte informatie en de verleiding van niet-noodzakelijke gesprekken onderling te verminderen.

axiwi-at-350-full-duplex-communicatie-systeem-6-personen-display

AXIWI AT-350

axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

AXIWI AT-320

axiwi-HE-075-sport-headset-noise-cancelling

AXIWI HE-075

axiwi-at-350-communicatie-systeem-ref-008-scheidsrechter-koffer-5-units-binnenkant

Referee kit REF-002

Onderwijs helpen verbeteren

 

Het systeem kan zowel voor eenrichtings- als voor tweerichtingscommunicatie worden gebruikt, het is mogelijk om tijdens een presentatie gemakkelijk zonder problemen om te schakelen van eenrichtings- naar tweerichtingsverkeer en terug. Een veel voorkomend probleem in het onderwijs, vooral in een lawaaierige omgeving of in een grote collegezaal, is dat essentiële vragen van een student mogelijk niet door iedereen worden gehoord. Met AXIWI, als een leerling een vraag heeft, kunnen ze die stellen via de microfoon in hun headset, en iedereen in de klas kan de gestelde vraag horen.

AXIWI kan op 4 verschillende kanalen uitzenden, wat het systeem ook ideaal maakt voor groepswerk als voor een bepaald project mensen in kleine groepen moeten werken. Elke groep kan de AXIWI gebruiken om gemakkelijk met elkaar te communiceren zonder echt bij elkaar te hoeven zitten. Het maximale aantal luisteraars is 248.

Klantenservice

Nog vragen? Wij staan graag voor u klaar!

Direct antwoord? Bel +31 (0) 180-691 400 tussen 8:15 uur en 17:15 uur

Mobiele telefoon: 0614 16 45 02 (buiten werktijden)

Mail naar: info@axitour.eu en we zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

/axitour-customer-service