Communicatiesystemen voor educatie en scholing

Met de AXIWI communicatiesystemen voor educatie en scholing ondersteunt u de verbale communicatie van het lesmateriaal tijdens trainingen of groepsbijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld in een collegezaal. De studenten krijgen hun informatie zonder enige tussenkomst (interferentie) van andere geluiden via een koptelefoon of oordopjes, die in de AXIWI ontvanger / zenders zijn ingeplugd.

Met het hands free AXIWI communicatiesysteem voor educatie en scholing kunnen presentatoren, professoren of leraren tegelijkertijd met elkaar spreken en luisteren de studenten mee (maximaal 6 sprekers tegelijk). Het systeem kan zowel voor eenrichtingsverkeer communicatie als voor tweerichtingsverkeer communicatie gebruikt worden. Tijdens het gebruik kan men het systeem wijzigen van eenrichtings naar tweerichtingsverkeer communicatie.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-ref-002-scheidsrechter-communicatie-systeem-koffer-3-units

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

Meer informatie over communicatiesystemen voor educatie en scholing

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor educatie en scholing. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.