Draadloos communicatiesysteem voor kerken

AXIWI is een ideaal communicatiesysteem voor kerken die vertaade diensten willen aanbieden aan hun bezoekers. Het aantal migranten dat regelmatig een kerk wil bezoeken, neemt langzaam toe. Vooral als ze nieuw zijn in een land en de taal niet zo goed spreken, wordt het aanbieden van diensten in hun eigen taal zeer op prijs gesteld. Ook vaker komen leden van buitenlandse kerken die een huiskerk bezoeken voor kennisuitwisseling en andere activiteiten. Nogmaals, de mogelijkheid om hen vertaalde diensten aan te bieden die worden geleverd via een draadloos communicatiesysteem, zal hun ervaring enorm verbeteren. Met ons draadloze communicatiesysteem voor kerken kunt u uw nieuwe bezoekers op een geweldige manier bereiken.

axiwi-at-350-full-duplex-communicatie-systeem-6-personen-display

AXIWI AT-350

axiwi-at-320-duplex-communicatie-systeem

AXIWI AT-320

axiwi-tr-004-communicatie-set-10-axiwi

Referee kit REF-002

AXIWI communicatiesysteem voor de kerk

Het komt steeds vaker voor dat er mensen naar de kerk gaan die de Nederlandse taal niet spreken, denk aan bijvoorbeeld immigranten en vluchtelingen. Doordat zij de Nederlandse taal niet beheersen kunnen zij de dienst niet verstaan. Kerken willen deze gasten graag op een gastvrije manier ontvangen. Met een draadloos tweerichtings-communicatiesysteem ( duplex ) zorgt u ervoor dat iedereen de kerkdienst verstaanbaar kan meemaken.

Inzetten van vertalers

Het AXIWI communicatiesysteem zorgt ervoor dat alle mensen in de zaal de kerkdienst verstaanbaar kunnen bijwonen. Een vertaler wordt voorzien van een draadloze AXIWI unit met headset. De vertaler kan op fluistertoon, hetgeen wordt gezegd, vertalen. De persoon die geen Nederlands kan verstaan wordt voorzien van een AXIWI unit met oortelefoon, zodat die hetgeen de vertaler zegt, kan verstaan.

Onbeperkt aantal deelnemers

Het aantal personen (AXIWI units) dat aangesloten kan worden op het communicatiesysteem is onbeperkt. U kunt er zelfs voor kiezen om meerdere zenders (vertalers) in te zetten, afhankelijk van het aantal verschillende talen waarin vertaald moet worden. Doordat het een tweerichtings-communicatiesysteem is kunnen de luisteraars van de vertaling ook vragen stellen, die voor de andere toehoorders te verstaan zijn. Een ander voordeel van het AXIWI communicatiesysteem is, dat ieder toestel als ‘zender’ of als ‘ontvanger’ ingesteld kan worden.

Op deze manier kunnen alle gasten, die de Nederlandse taal niet machtig zijn, de dienst verstaan. De overige kerkgangers ondervinden geen hinder van de vertaler, omdat er door de goede verstaanbaarheid op fluistertoon goed gecommuniceerd worden.

Met de AXIWI kan een tolk of vertaler de vertaling in hun zenders fluisteren, buitenlandse gasten horen de vertaalde woorden en kunnen optimaal genieten van de dienst. De meeste andere kerkbezoekers zullen het tolken niet eens opmerken of er niet door worden gestoord.

Verschillende mogelijkheden

Mocht uw evenement er baat bij hebben als uw gasten ook vragen kunnen stellen, dan is het AXIWI communicatiesysteem voor kerken een uitstekende oplossing. Elke AXIWI-unit is een ontvanger en kan desgewenst een zender zijn. Bij AXIWI is één unit altijd de master-unit en claimt 1 transmissiekanaal. Er zijn nog 2 transmissiekanalen beschikbaar die eenvoudig kunnen worden ingeschakeld door simpelweg op een knop op andere AXIWI-units te drukken. Iedereen met een AXIWI-eenheid kan het gesprek of de vragen horen wanneer er meer dan één persoon aan het zenden is.

Simplex communicatiesystemen Axitour voor de kerk

Ook communicatiesystemen waarbij één richting op gecommuniceerd kan worden, volstaan om op een goede manier te kunnen vertalen. Het AT-300 communicatiesysteem van Axitour Communication Solutions is bijvoorbeeld ook een populair communicatiesysteem dat regelmatig door kerken wordt aangeschaft.

Klantenservice

Heeft u een vraag? Wij zijn er graag voor u.

Direct een antwoord? Bel ons tussen 8:15 en 17:15 via: +31 (0)180 – 691 400.

Mobiel: 06 14 16 45 02 (buiten kantoortijden)

Mail ons: info@axitour.eu en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

axitour-klantenservice