Communicatiesystemen voor de kerk

Het komt steeds vaker voor dat er mensen naar de kerk gaan die de Nederlandse taal niet spreken, denk aan bijvoorbeeld immigranten en vluchtelingen. Doordat zij de Nederlandse taal niet beheersen kunnen zij de dienst niet verstaan. Kerken willen deze gasten graag op een gastvrije manier ontvangen. Met een draadloos tweerichtings-communicatiesysteem ( duplex ) zorgt u ervoor dat iedereen de kerkdienst verstaanbaar kan meemaken.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-cr-002-koffer-10-axiwi-stuck

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

AXIWI communicatiesysteem voor de kerk

Het AXIWI communicatiesysteem zorgt ervoor dat alle mensen in de zaal de kerkdienst verstaanbaar kunnen bijwonen. Een vertaler wordt voorzien van een draadloze AXIWI unit met headset. De vertaler kan op fluistertoon, hetgeen wordt gezegd, vertalen. De persoon die geen Nederlands kan verstaan wordt voorzien van een AXIWI unit met oortelefoon, zodat die hetgeen de vertaler zegt, kan verstaan.

communicatie-systeem-kerk

Het aantal personen (AXIWI units) dat aangesloten kan worden op het communicatiesysteem is onbeperkt. U kunt er zelfs voor kiezen om meerdere zenders (vertalers) in te zetten, afhankelijk van het aantal verschillende talen waarin vertaald moet worden. Doordat het een tweerichtings-communicatiesysteem is kunnen de luisteraars van de vertaling ook vragen stellen, die voor de andere toehoorders te verstaan zijn. Een ander voordeel van het AXIWI communicatiesysteem is, dat ieder toestel als ‘zender’ of als ‘ontvanger’ ingesteld kan worden.

Op deze manier kunnen ook gasten, die de Nederlandse taal niet machtig zijn, de dienst verstaan. De overige kerkgangers ondervinden geen hinder van de vertaler, omdat er door de goede verstaanbaarheid op fluistertoon goed gecommuniceerd worden.

Simplex communicatiesystemen Axitour voor de kerkaxitour-at-300-communicatie-systeem

Ook communicatiesystemen waarbij één richting op gecommuniceerd kan worden, volstaan om op een goede manier te kunnen vertalen. Het AT-300 communicatiesysteem van Axitour Communication Systems is ook een populair communicatiesysteem dat regelmatig door kerken wordt aangeschaft.

Meer informatie over communicatiesystemen voor kerken

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor de kerk. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.