AXIWI de internationale ‘standard’ voor communicatie in de sport

Met onze slogan en belofte: ‘Best performing sports communication’ is AXIWI uitgegroeid tot de internationale standaard voor communicatie tussen scheidsrechters, coaches en officials in de sport. .

AXIWI wordt gebruikt door meerdere internationaal bekende sport federaties. Zij gebruiken AXIWI voor hun topscheidsrechters, coaches en officials. 

Top scheidsrechter en officials fluiten met AXIWI

Het AXIWI communicatie systeem wordt al veel gebruikt door (top) scheidsrechters in de internationaal bekende sport federaties.

[logooos columns=”5″ itemsheightpercentage=”0.65″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”24″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”disabled” border=”enabled” bordercolor=”#DCDCDC” borderradius=”logooos_no_radius” autoplay=”true” transitioneffect=”scroll” scrollduration=”1000″ pauseduration=”9000″ buttonsbordercolor=”#DCDCDC” buttonsbgcolor=”#FFFFFF” buttonsarrowscolor=”lightgray” hovereffect=”effect1″ hovereffectcolor=”#DCDCDC” ]

AXIWI is hét communicatie systeem voor sport op alle niveau’s.Ook de ambitieuze scheidsrechters die een stapje omhoog willen in hun niveau schaffen een AXIWI aan. 

Best performing sport headsets

Vanwege onze ervaring in het faciliteren van communicatiesystemen, weten wij dat goede kwaliteit headsets en oortelefoons noodzakelijk zijn voor een optimale werking van het systeem. Wij zijn continue bezig met het innoveren en ontwikkelen van onze headsets om ook de ‘Best Performing’ te maken en houden.

Wij regelen de ‘Best Performing Sport Communication’ zodat jij jou beste performance kan neerzetten!