Communicatiesystemen voor simultaan vertalen

Met de AXIWI vertaalapparatuur werkt u sneller en efficiënter, omdat u als tolk of vertaler in direct contact staat met de spreker en degene die de vertaling nodig heeft. Degene die de vertaling ontvangt kan via het systeem direct terug spreken. Indien gewenst kunnen meerdere personen aan het gesprek deelnemen. Er kunnen maximaal 6 personen gelijktijdig met elkaar spreken. Aan de hand van uw toepassing en wensen, zorgen wij voor de optimale configuratie. In veel toepassingen met dit systeem is het gebruik van een zogenaamde vertaalcabine overbodig. Dat is ook de reden waarom men dit systeem ook wel een fluisterset noemt.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-tr-004-communicatie-set-10-axiwi

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

Mogelijkheden en gebruikstoepassingen

  • Simultaan vertalen van spreker naar –> vertaler naar –> luisteraar maar ook omgekeerd van luisteraar –> vertaler naar <– spreker. Vraag en antwoord via het systeem tijdens simultaan vertalen.
  • Met dit AXIWI simultaan vertaal systeem worden zowel de spreker als de vertaler en luisteraar(s) voorzien van een AXIWI toestel.
  • De spreker vertelt zijn verhaal en de vertaler vertaald het gesprokene direct en de luisteraar ontvangt de vertaalde tekst via zijn oor set.
  • In het geval dat de spreker een vraag aan de luisteraar(s), kan de luisteraar in zijn eigen taal via de tolk en het AXIWI systeem antwoorden. De vertaler vertaald het antwoord waarna   de spreker het antwoord of de vraag via het systeem hoort.
  • Geen geschreeuw of geroep naar de vertaler door de zaal maar duidelijk verstaanbaar.
  • Efficiënt, luid en duidelijk verstaanbaar.
  • Zorgt indien gewenst voor meer discretie.

Meer informatie over communicatiesystemen voor simultaan vertalen

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor simultaan vertalen. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.