Referenties AXIWI communicatiesysteem

Het AXIWI communicatiessysteem wordt naar grote tevredenheid door zeer uiteenlopende opdrachtgevers en voor diverse gebruikstoepassingen gebruikt.

Referenties AXIWI uit de sport

logo_knkvKoninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV)

Sinds januari 2015 fluiten de topscheidsrechters van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond de¬†wedstrijden met het draadloze en hands free communicatiesysteem¬†van¬†AXIWI. De korfbalscheidsrechters Joeri Kok en¬† Marcel Luttik (foto) hebben het systeem getest en¬†ondertussen in gebruik: ‚ÄėDoor het AXIWI communicatiesysteem is de communicatie tussen de scheidsrechter en assistent-scheidsrechter optimaal, waardoor er snel geanticipeerd kan worden op bepaalde spelsituaties.‚Äô

Het KNKV is zeer tevreden over het AXIWI communicatiesysteem voor scheidsrechters en heeft dat in een Letter of recommendation bevestigd.

nederlands-handbal-verbondNederlands Handbal Verbond (NHV)

Vanaf maart 2015 fluiten de topscheidsrechters van het Nederlands Handbal Verbond met het communicatiesysteem van AXIWI. Het Nederlands Handbal Verbond is erg tevreden over het product en heeft deze tevredenheid bevestigd in een Letter of Recommendation. Daarnaast spreken Ferry van de Beek en William Weijmans over hun positieve ervaringen met het communicatiesysteem in een bericht op de website van het NHV.

Logo-KNHBKoninklijke Nederlandse Hockeybond

De topscheidsrechters van de KNHB fluiten vanaf hockeyseizoen (2015-2016) met het draadloze AXIWI-communicatiesysteem. Jasper Nagtzaam, een van de topscheidsrechters binnen de KNHB die het AXIWI-communicatiesysteem hebben getest, vertelt over zijn ervaringen in dit bericht.

sc 't gooiSC ’t Gooi¬†

De scheidsrechters van voetbalvereniging SC ‘ t Gooi gebruiken sinds maart 2015 naar alle tevredenheid het AXIWI communicatiesysteem. Ook tijdens het Gooische Vrouwen Event 2015 zullen de scheidsrechters met dit communicatiesysteem fluiten. Op de website van SC ’t Gooi beschrijven de voetbalscheidsrechters waarom zij zo tevreden zijn over het communicatiesysteem. Deze tevredenheid hebben zij tevens bevestigd in een Letter of Recommendation.

Herman Kruis en zijn staf coachen hockeydames Wit-Rusland met AXIWI communicatiesysteemaxiwi-communicatie-systeem-coach-hockey-herman-kruis

Herman Kruis, bondscoach van de hockeyvrouwen van Wit-Rusland, heeft tijdens het Europees kampioenschap Indoor Hockey 2016 gebruik gemaakt van het AXIWI communicatiesysteem. De voormalig bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam (2006 ‚Äď 2008 indoor, 2008 ‚Äď 2010 outdoor) gebruikt het AXIWI communicatiesysteem om te communiceren met zijn staff. Lees hier het gehele bericht.

axiwi-communicatie-fietsenANWB: ‘Ontspannen en veilig fietsen met de nieuwe AXIWI’

Ook de ANWB heeft het AXIWI communicatiesysteem ontdekt. Zij schrijven een mooi artikel op hun website over hoe de AXIWI bijdraagt aan veilig en ontspannen fietsen.

Referenties van klanten die AXIWI inzetten tijdens rondleidingen

Begetube over het axiwi-communicatie-systeem-begetube-fabrieksrondleidingAXIWI communicatiesysteem:

Wij hebben maar van een ding spijt ‚Ķ we hadden het communicatiesysteem veel sneller moeten aankopen!’