Draadloze communicatiesystemen voor boomverzorging

Met de draadloze communicatiesystemen voor boomverzorging van AXIWI werken boomverzorgers en boomchirurgen aanzienlijk veiliger. Een goed communicatie systeem bij het snoeien of kappen van grote bomen is van essentieel belang voor de veiligheid en communicatie tussen de persoon in de boom en de persoon op de grond van essentieel belang. Maximaal kunnen 6 personen tegelijkertijd volledig handsfree met elkaar communiceren. Indien gewenst kunnen meerdere toestellen meeluisteren.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-ea-002-headset-scheidsrechter-sportaxiwi-cr-002-koffer-10-axiwi-stuck

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

Met ons draadloos AXIWI systeem kunt u handsfree met elkaar communiceren en de juiste aanwijzingen geven om veilig te kunnen werken. Voor zowel de persoon in de boom als voor degene die de omgeving waar de takken e.d naar beneden zullen komen. Aanwijzingen vanaf de grond worden goed verstaanbaar gehoord. Men kan maximaal met 6 personen onderling communiceren. Indien er meerdere personen in het team zijn kunnen deze de aanwijzingen eveneens horen.

Licht van gewicht en leverbaar met diverse headsets en oortelefoons.

Meer informatie over communicatiesystemen voor boomverzorging

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor boomverzorging. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.